sobota, 5 oktobra, 2024

Šov Poroka na prvi pogled je končan, prihaja priljubljena oddaja

Na Planet TV prihaja priljubljena oddaja, ki se je boste zelo razveselili …

Zaključila se je že tretja sezona eksperimenta Poroka na prvi pogled. Gledalce pa seveda zanima, kaj bo na sporedu namesto slovenskega šova.

pari poroka
Poroka je končana. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Na Planet TV so že razveselili z novico, da si gledalci lahko že danes zvečer ogledajo najnovejšo, 22. sezono oddaje Peklenska kuhinja z Gordonom Ramsayem.

“V tekmovalni oddaji se tekmovalci soočajo z različnimi kuharskimi izzivi, ki preizkušajo njihove kulinarične sposobnosti, kreativnost in vzdržljivost pod pritiskom.

Format tekmovanja ostaja enak: 18 tekmovalcev je razdeljenih v dve ekipi, rdečo in modro, ki se borita v tedenskih izzivih. Ekipi tekmujeta v različnih nalogah: od priprave jedi za zahtevne goste do ustvarjanja inovativnih menijev. Ekipa, ki izgubi, se mora soočiti z Ramsayjevo kritiko in se posloviti od enega od sotekmovalcev,” sporočajo na Planet TV.

gordon
Prihaja Peklenska kuhinja z Gordonom Ramsayem. (foto: Planet TV)

“Zmagovalec sezone prejme prestižno nagrado – mesto glavnega kuharja v eni od Ramsayjevih restavracij. Tekmovanje ni le preizkus kuharskih veščin, temveč tudi sposobnosti vodenja in sodelovanja v stresnih situacijah. Sezona, ki se je čez Lužo zaključila v začetku letošnjega leta, obljublja še več drame, izjemnih kulinaričnih mojstrovin in nepozabnih trenutkov. Seveda tudi tokrat ne bo šlo brez znamenitega zelo sočnega izrazoslovja legendarnega kuharskega mojstra Gordona Ramsaya,” pojasnjujejo o novi oddaji, ki prihaja.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte