nedelja, 6 oktobra, 2024

Kaj se dogaja z Rudijem in Marjetko? Je res vse skupaj le igra?

Rudi in Marjetka sta pojasnila, kaj se je dogajalo …

Eksperiment Poroka na prvi pogled je zaključen. Nekateri kandidati so bili v gosteh v še zadnji pogovorni oddaji Poroka na drugi pogled.

poroka
Gosta sta bila Rudi in Marjetka. (foto: Planet Tv/posnetek zaslona)

Prva sta v studio prišla Rudi in Marjetka, komentatorji niso izgubljali besed. “Sta skupaj?” ju je naravnost vprašal Miha Hercog, voditeljica Špela Grošelj pa je pojasnila njegovo vprašanje.

“Slišali smo marsikaj … Marsikaj ljudje tračarijo,” je začela Špela in nadaljevala, da naj bi na njena ušesa prišlo, da naj bi se Rudi in Marjetka zmenila, da bosta odigrala do konca. “Da naj bi ti, Marjetka še eno zadevo ušpičila in naj bi Rudi rekel: Jaz imam tega dovolj! … zato tudi sprašujemo, ali sta skupaj,” je razložila.

“Me zanima, kaj naj bi ušpičila? To sem sedaj radovedna,” je na to odgovorila Marjetka. “Ampak, me ne zanima, kaj si drugi mislijo o meni. Jaz sem vesela, da sem šla v eksperiment in da sem dobila to, po kar sem prišla,” je dejala Marjetka.

rudi marjetka
Marjetka in Rudi sta srečna skupaj. (foto: Planet Tv/posnetek zaslona)

Midva sva res prišla z iskrenimi nameni,” je dodal še Rudi in povedal, da sta bila ves čas eksperimenta skupaj in sta gradila odnos. Tudi danes je parček srečen skupaj.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte