nedelja, 6 oktobra, 2024

Stojan Auer pripravlja spektakel kot ga še ni bilo: Prihaja oddaja Poglej in zadeni

Nekoč priljubljeni slovenski televizijski voditelj Stojan Auer se je odločil, da ponovno zbere znana glasbena imena in v spomin na dobre stare čas obudi oddajo Poglej in zadeni.

Nekoč zelo priljubljeni in uspešni televizijski voditelj Stojan Auer je sklenil, da obudi oddajo Poglej in zadeni, ki je bila v devetdesetih letih prejšnjega stoletja najbolj priljubljena zabavno glasbena oddaja na malih televizijskih zaslonih.

Stojan Auer v oddaji Poglej in zadeni. (foto: Facebook/Stojan Auer)

Projekt, pri katerem mu pomaga tudi njegova hčerka, spletna vplivnica in uspešna podjetnica Sandra Auer, obljublja znane obraze slovenske in tuje glasbene scene.

Na enkratnem dogodku, ki se bo zgodil konec novembra v Festivalni dvorani Lent, bodo nastopili: Indira iz skupine Colonia, Severina, Magic Affair, Vanna (ET), Seid Memić Vajta, Davor Radolfi & Ritmo Loco, Jan Plestenjak, Alfi Nipič, ponovno se bodo združile glasbenice nekoč uspešne skupine Power Dancers, manjkal pa ne bo niti priljubljeni čarodej Danijel Gorjup.

Pred kratkim pa je Auer potrdil še eno ime iz sveta glasbe.

Ekskluzivno najavljam: V Maribor, Slovenijo, Poglej in zadeni, prihaja 24.11.2023, tudi ena največjih zvezd 90-ih svetovnega formata! Na 80 koncertih po Evropi je prodal več kot 1.000.000 vstopnic! Nastopil je tudi na dveh največjih TV showih: Jay Leno (ZDA) in Thomas Gottshalk – Wetten Dass! Nominiranec za Grammya in dobitnik številnih mednarodnih nagrad! Noooro bo!” je zapisal na družbenem omrežju.

Zadnji članki

Ne spreglejte