nedelja, 6 oktobra, 2024

Slovenski šov združil ta parček, sedaj sta se razveselila hčerke

Spoznala sta se v znanem in priljubljenem slovenskem šovu, sedaj sta se razveselila hčerke …

V romantičnem resničnostnem šovu Ljubezen po domače se je rodilo že kar nekaj ljubezni. Med njimi sta tudi Damjan Šalamun in Barbara, ki sta sporočila veselo novico, da sta postala starša.

damjan barbara
Damjan in Barbara (foto: POP TV)

Kot piše njena.si, sta se razveselila še ene deklice, ki sta jo poimenovala Nuša Zala. Njuna prvorojenka Ajda Zarja je tako postala starejša sestrica. In kot razkriva omenjeni portal, se je starejša hčerka sestrice zelo razveselila in je do nje zelo zaščitniška.

Dve deklici imata tudi Matej in Sentya

Damjan in Barbara pa nista edina, ki sta se spoznala v šovu Ljubezen po domače in sklenila, da življenjsko pot nadaljujeta skupaj.

Tudi Matej Rokavec in Sentya Tiya Awbell sta se spoznala v priljubljenem šovu ter svojo ljubezen okronala z dvema deklicama.

matej sentya
Matej in Sentya (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Midva sva že takoj začutila malo boljšo naklonjenost, ki se je razvijala tekom snemanja, a si nisva upala glede tega nič narediti. Simpatijo sva začutila že na Vranskem, tam smo imeli veliko časa za druženje. Vmes sva vse skupaj pustila, ko sva zaključila s snemanjem šova, pa sva se začela malo bolj konkretno pogovarjati o nama. Prednost je ta, da živiva zelo blizu, delila sva si isto izkušnjo s šovom, zato se je hitro nadaljevalo. Lani oktobra sem si jaz nato zvila gleženj in nikamor nisem mogla, Matej pa me je takrat veliko obiskoval in lepo poskrbel zame,« sta pred leti razkrila za portal žurnal24. Njuni hčerki nosita ime Aurora Riana in Irina Riana.

mirko julijana
Mirko in Julijana (foto: Voyo/posnetek zaslona)

V šovu Ljubezen po domače pa sta se spoznala tudi Julijana in Mirko, ki sta tudi po šovu sklenila, da skupaj nadaljujeta svojo življenjsko pot.

Zadnji članki

Ne spreglejte