nedelja, 6 oktobra, 2024

Sara iz Poroke je danes videti popolnoma drugače (ne bi je prepoznali)

Sara, ki je vstopila v eksperiment Poroka na prvi pogled je danes povsem neprepoznavna …

V včerajšnji pogovorni oddaji Poroka na drugi pogled je bila gostja Sara, ki je bila ena od nevest letošnje sezone Poroka na prvi pogled.

Sara je presenetila z novo barvo las, nič več ni svetlolaska, ampak temnolaska.

sara aras
Sara je postala temnolaska. (foto: Planet Tv/posnetek zaslona)

Tanja Kocman jo je vprašala, kaj je pri njej še novega, razen barve las. Vprašala jo je, ali jo ljudje prepoznajo. “Odkar sem se pobarvala, moram reči, da ne. pred tem pa je bilo tudi mirno,” je povedala Sara.

Komentatorjem je razkrila, da si občasno pogleda oddaje Poroka na prvi pogled in da sedaj dobiva širšo sliko vsega. “Se mi zdi, da je to tudi bil razlog, zakaj sem bila zadržana, brez večjih komentarjev. Vedela sem, da mi manjka večja slika,” je povedala, zakaj je bila v eksperimentu bolj tiha.

Na vprašanje, če je še v stiku z drugimi kandidati, je pojasnila: “Se dopisujemo, ja. Se tudi pogovarjamo, da bi se dobili.”

Dodala je, da je vesela, ker je spoznala ostale kandidate, ki so bili z njo v eksperimentu, označila jih je kot v redu osebe.

sara poroka
Sara je bila gostja v komentatorski oddaji. (foto: Planet Tv/posnetek zaslona)

Miha Hercog jo je vprašal, če je bil v šovu kak moški, ki bi ji bolj ustrezal kot Marko. “Če ne drugega, življenje bi bilo zagotovo lažje s katerim koli drugim,” je v smehu odgovorila Sara, nato pa je dodala, da bi bil eksperiment zagotovo zelo zanimiv z Maticem.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte