nedelja, 6 oktobra, 2024

Poroka na prvi pogled: Nevesta šokirala. Zato je izstopila iz svoje vere

V šovu Poroka na prvi pogled: Avstralija je nevesta Alyssa razkrila, zakaj je izstopila iz svoje vere.

V resničnostnemu šovu Poroka na prvi pogled: Avstralija sodeluje tudi nevesta Alyssa Barmonde, ki je razkrila, da je v otroštvu živela po načelih mormonske vere. Pojasnila je, da je bilo njeno otroštvo večinoma zelo srečno, a zaradi vere ji ni bilo dovoljeno izražati nobenih čustev, razen veselja. 35-letna nevesta, ki prihaja iz Utaha je pojasnila, da jo je to zelo dušilo in obremenjevalo.

Alyssa je mati samohranilka. (foto: Planet TV)

“Če smo bili jezni ali razburjeni, so nas poslali v našo sobo. Rečeno nam je bilo, naj izklopimo vsa čustva, ki niso srečna ali vesela,” je povedala Alyssa.

Ko je zapustila mormonstvo, je bila stara okrog 15 let. To je storila v obdobju, ko je cerkev izločila njenega očeta, ta je bil namreč istospolno usmerjen.

“O tem je javno spregovoril, ko sem bila stara 16 let. Kmalu zatem sem zapustila cerkev, ker je homoseksualnost zanje nekaj nedopustnega. In sama nisem želela biti del vere, ki mojega očeta ni sprejela takšnega, kot je,” je povedala Alyssa v šovu.

Pričel se je resničnostni šov Poroka na prvi pogled: Avstralija. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Alyssa je mamica samohranilka, pred vstopom v šov Poroka na prvi pogled, je bila leto dni samska. Prijavila se je, ker ni bila najbolj uspešna pri iskanju ljubezni.

Zadnji članki

Ne spreglejte