nedelja, 6 oktobra, 2024

Komentatorska oddaja brez Špele Grošelj. Kaj se dogaja?

Zaman boste čakali Špelo Grošelj, v pogovorni oddaji Poroka na drugi pogled je namreč ne bo. To je razlog …

Danes zvečer se bo še predzadnjič odvila komentatorska oddaja Poroka na drugi pogled, v kateri komentatorji komentirajo zadnje tri epizode eksperimenta Poroka na prvi pogled.

poroka na drugi pogled
Komentatorska oddaja bo brez Špele Grošelj. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Tokrat pa bosta voditelja Tanja Kocman in Miha Hercog oddajo odvodila brez Špele Grošelj, ki ponavadi drži nit skozi vso oddajo.

Tokrat pa bo gledalce nagovorila Kocmanova, ki bo dejala, da Špele ne bo. “Zdaj bom rekla, da kolegico pogrešam, ampak sem končno v prvem planu,” se bo šalila Tanja.

Poleg njiju bo gost oddaje ponovno glasbenik Damjan Murko. “Zdaj ne bomo govorili o teh ‘reitingih’, ko se jaz pojavim. Rušim vse rekorde,” bo dejal Murko in dodal, da so se znebili Špele, sedaj pa je na vrsti Tanja. “Nazadnje bom sam sedel tukaj, mogoče z Mihcom,” se bo šalil..

Tanja ne bo povedala, zakaj Špele tokrat ne bo v studiu, je pa dodala, da se bo vrnila z naslednjo pogovorno oddajo.

Zakaj Špele tokrat ne bo, so nam pojasnili na Planet TV. “Špela je bila žal odsotna na enem snemanju, zaradi zdravstvenih razlogov,” so razkrili, dodali pa tudi zanimivo novico, kdo bo gost v zadnji pogovorni oddaji.

murko poroka
Gost bo Damjan Murko (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

“Prihodnji teden v finalni oddaji bo že nazaj, skupaj z gosti sezone. Pridružili se nam bodo nekateri ženini in neveste,” so pojasnili na Planet TV.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte