sobota, 5 oktobra, 2024

Irena: “Če bi vedela, da bom spoznala tebe, se nikoli ne bi prijavila v eksperiment!”

Irena je ob branju svoje odločitve šokirala tako Andreja kot tudi gledalce. Ste to od nje pričakovali?

V zadnji epizodi Poroka na prvi pogled sta svoje odločitve drug drugemu prebrala tudi Irena in Andrej.

irena andrej
Irena in Andrej pred branjem odločitve. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Najprej jo je prebral Andrej. “V eksperiment sem se prijavil predvsem zato, da spoznam sorodno dušo, s katero bi preživel lepe in morda včasih tudi malce slabše trenutke,” je začel Andrej.

Nadaljeval je, da je dobil njo, s katero je bilo sicer lepo, a je bilo več slabih trenutkov.

“Hotela si globino pogovora, ki pa si jo žal v meni zatrla prve dni,” je bral in dodal: “Začelo se je že na poročnem potovanju, ko si dejala: “Ne zaljubi se vame.””

“Jaz sem bil vseskozi eksperimenta jaz. Tebe sem spoznal kot veliko igralko, z velikimi travmami in zaigranimi čustvi. Kot ženska si bila zame slaba, kajti žena zna kuhati, zna pospravljati in zna slikati srajco. Pri tebi ni bilo od tega nič, tako da nikakor nisi ženska zame in boš v prihodnje samo znanka.”

Irena je njegovo pismo komentirala produkciji z besedami: “Tipson blage veze nima! Njegov govor me ni ne prizadel, niti dotaknil se me ni. Če je eden bumbar, je bumbar. Če je bedak, je bedak. Če je pa neumen, je pa neumen. In to je vse Andrej. Sem samo želela prebrati tisto, kar sem jaz imela. Kratko in jedrnato. In samo stran od take grde osebe. Samo stran.”

Irena je prebrala odločitev in jo zalučala na tla

“Odločitev, da vstopim v ta eksperiment ni bila lahka. Želela sem spoznati nekoga, ki bi mi bil namenjen. Ki bi z menoj odkrival svet in bi premikala gore. Pa sem dobila tebe,” je začela z branjem Irena in nadaljevala: “Če bi vedela, da bom spoznala takšnega človeka kot si ti, se ne bi nikoli prijavila v ta eksperiment.”

irena andrej
Irena je prebrala svojo odločitev. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Nadaljevala je, da je hvaležna, ker sedaj točno ve, kakšne osebe noče in česa v življenju noče. “Hvala ti za razsvetlitev in srečno na tvoji poti.”

Ko je prebrala odločitev, jo je Irena zalučala na tla in odšla. Produkciji je dejal, da je sedaj olajšana. “Strahu ni več. Sedaj sem rešena njegovih okovov, ki jih je dal okrog mene,” je zaključila Irena.

Njena reakcija ga ni prizadela

Andrej je produkciji razkril, kako se je ob tem počutil: “Pa ne, njena reakcija me ni niti malo prizadela, ker to delajo primitivci. Bom čisto odkrito povedal, marsikatera ženska si želi takšnega moškega kot sem jaz. Če pa ona to ne sprejme, ne sprejme. Prav vesel sem, da ni sprejela.”

“Jaz sem večni optimist in vem, da se bo našla ena. Ne taka, kot je ta, ker to ni drugega kot za na psihiatrijo,” je zaključil.

andrej
Andrej nad Ireninim pismom ni bil presenečen. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte