sobota, 5 oktobra, 2024

Poroka na prvi pogled: Tako šokantno bo ponovno srečanje med Ireno in Andrejem

Irena in Andrej bosta z branjem svoje odločitve gledalce pustila odprtih ust. Tega zagotovo ni pričakoval nihče …

V nocojšnji epizodi eksperimenta Poroka na prvi pogled bosta svojo odločitev prebrala tudi Irena in Andrej. Čeprav je gledalcem že dolgo jasno, da par ne bo ostal skupaj, da ne bosta ostala v stikih, pa bosta kljub temu številne zelo presenetila.

andrej irena
Andrej med branjem svoje odločitve. (foto: Planet Tv/posnetek zaslona)

“Končno sem lahko zadihala, da so se mi razbistrile misli,” bo dejala Irena preden se bo srečala z Andrejem. “Točno vem, kaj si želim, pa kaj si ne želim.”

“Meni ljubezen predstavlja to, da se partnerja spodbujata, da se slišita, poslušata, povezujeta, sprejemata eden drugega. Da se znata odprto pogovarjati brez obtoževanj in da ti sprejmeš čustva eden drugega,” bo dejala Irena.

Nato bo pojasnila, da jo je malo strah, ker bo spet prisoten Andrej. “V meni vzbuja stvari, ki sem jih jaz že skozi dala in definitivno tega ne rabim več v mojem življenju,” bo pojasnila Irena.

Andrej se bo pripravil

Andrej bo dejal, da komaj čaka, da prebere pismo Ireni in da pove, kar ima za povedati. Dejal bo tudi, da se boji, da bo Irena v pismu spet na dolgo in široko razlagala. “Pisanje pravljic na začetku, potem pa njene razlage, jaz mislim, da bo v takem smislu,” bo Andrej povedal, kaj pričakuje od Irene. “Bodi bistvena, ženska,” bo dodal.

andrej irena
Irena bo odvihrala … (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

A Andrej bo zelo presenečen, branje Ireninega pisma ne bo niti najmanj takšno, kot bo pričakoval. Njena reakcija na koncu pa ga bo šokirala …

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte