sobota, 5 oktobra, 2024

Poroka na prvi pogled: Nihče si ni mislil, da Olga skriva takšno preteklost

V eksperimentu Poroka na prvi pogled je Olga sklenila, da vsem razkrije, kaj se je zgodilo v njeni preteklosti …

Eksperiment Poroka na prvi pogled se počasi bliža h koncu. Pred pari je še zadnja ceremonija, ki pa je bila za mnoge zelo čustvena.

olga poroka
Olga je razjrila, kaj se ji je dogajalo v preteklosti … (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Ko sta pred strokovnjake sedla Olga in Miha, je ta sklenila, da razkrije, zakaj se je med eksperimentom do Mihe obnašala tako kot se je.

Ko je Olga slišala zgodbo Irene in Jerneje, je sklenila, da tudi sama razkrije, kaj je v življenju dala skozi.

“Prvič mi je oče zagrozil, da me bo pretepel, ko sem bila stara leto in pol,” je razkrila Olga in nadaljevala, da je prvič to storil, ko je imela tri leta.

Pojasnila je, da danes ob pripovedovanju ne čuti več bolečin, saj je to travmo že predelala in oprostila tako očetu kot tudi mami. Poudarila je, da svojo zgodbo deli zato, da bi morda ostali bolje razumeli, zakaj je bila takšna kot je bila.

Razkrila je tudi, da ji je nato življenje prekrižal moški, ki je imel podobne vzorce kot njen oče. Iz njune zveze je odnesla zlomljena rebra, pretres možganov, poškodbe tkiv. Razkrila je, da je za njo zelo težak sodni postopek, ki je trajal dve leti.

“Moj obrambni mehanizem je enačil Miho z vsemi negativnimi občutki iz preteklosti in tudi s temi ljudmi, ki so jih povzročali,” je Olga skušala pojasniti, zakaj je do Mihe imela takšne odnos.

Miha je ob tem zajokal

Če bi to prej vedel, bi bolje razumel, zakaj je bil tak odnos med nama. Pač, sem si napačno razlagal,” je Miha s solzami v očeh zaupal produkciji.

olga miha
Olga in Miha na zadnji ceremoniji. (foto: Planet Tv/posnetek zaslona)

Še zdaj mi gre kar na jok. Ja, žal mi je, ker se je tako dogajalo med nama. Vseeno bi raje videl, da bi to prej izvedel. Spominja malo na turške nadaljevanke, ko si niso takoj povedali, pa so bile potem tragedije,” je povedal Miha. Dodal je, da je takšne zgodbe hudo poslušati in da se sprašuje, kako lahko obstajajo takšni ljudje na svetu.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte