sobota, 5 oktobra, 2024

Poroka na prvi pogled: Ta par je moral eksperiment takoj zapustiti. Kaj se dogaja?

Eksperiment se za ta par ni končal tako, kot sta pričakovala. Predčasno sta morala eksperiment zapustiti in se posloviti.

H koncu gre tretja sezona eksperimenta Poroka na prvi pogled. V današnji oddaji bodo gledalci videli še zadnjo ceremonijo, nato pa se bodo pari poslovili.

pari poroka
Odvila se bo še zadnja ceremonija. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Teden dni bodo preživeli ločeno, nato pa bodo ponovno sedli pred strokovnjake. A ne vsi.

Eden izmed parov bo nepričakovano zaključil eksperiment. Strokovnjaki se bodo namreč odločili, da nima smisla nadaljevati.

“Tekom teh tednov smo se marsikaj naučili, skozi marsikaj smo šli,” bo na zadnji ceremoniji pare nagovorila strokovnjakinja Špela Gornik in dodala, da lahko eksperiment sedaj nadaljujejo brez kamer in ugotovijo, kaj so se naučili in kako bodo odslej peljali dalje svoj odnos.

Špela bo en par obiskala

Po zadnji ceremoniji pa bo strokovnjakinja Špela obiskala en par. Povedala jima bo, da so strokovnjaki sklenili, da z njima zaključujejo eksperiment. “Po pogovoru s strokovnjakoma, Timom in Sonjo, smo se odločili, da zaključujemo eksperiment na tej točki z vama in vama zaželimo srečo s tistimi, ki si jih bosta izbrala izven eksperimenta,” jima bo dejala Špela.

špela gornik
Strokovnjakinja Špela bo en par obiskala. (foto: Planet Tv/posnetek zaslona)

Par bo odločitev strokovnjakov sprejel in se poslovil. A še preden bosta odšla, bosta šokirala gledalce. Kaj menite, kateri par je moral eksperiment predčasno zapustiti?

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte