nedelja, 6 oktobra, 2024

Irena o Andreju: “On je lahko hvaležen, da je mene dobil!”

Irena je prepričana, da je Andrej lahko hvaležen, da je v eksperiment vstopil z njo. “Lahko bi mi bil hvaležen.”

V zadnji oddaji eksperimenta Poroka na prvi pogled je bilo zelo napeto med Ireno in Andrejem. Napeto je bilo na večerji, ki so jo pari imeli še zadnjič, nato pa se je nadaljevalo še doma.

irena andrej
Med Ireno in Andrejem je zelo napeto. (foto: Planet Tv/posnetek zaslona)

Irena je Andreju dejala, da je v eksperiment vstopila tudi zato, ker je želela spoznati sama sebe in ugotoviti, kaj ona potrebuje. Ko je dejala, da je sama sebe spoznala, je Andrej odvrnil, da to težko verjame.

“Travme, travme, travme … Po drugi strani pa sama razlagaš med vsemi nami, kako hodiš k bivšemu možu za novo leto, za božič … Ali so to potem travme,” ji je dejal Andrej.

“Sploh nisi vreden, da ti karkoli razlagam, ker nisi oseba, ki je sploh splošno razgledana. Ker nisi oseba, da bi jaz tebi sploh kakršnekoli račune polagala, ker si tako nizkoten, da bolj ne moreš biti,” mu je jezno odgovorila Irena.

irena poroka
Irena Andreja ne razume. (foto: Planet Tv/posnetek zaslona)

Meni, da je lahko srečen, ker je dobil njo

V nadaljevanju je Irena dejala produkciji, da je Andrej lahko srečen, ker jo je spoznal. “On mi je lahko hvaležen. Pravzaprav bi bil on lahko hvaležen, da je mene dobil,” je dejala in dodala, da bi se lahko veliko naučil, ampak je preneumen in tega sploh ne sprejema.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte