sobota, 5 oktobra, 2024

Poroka na prvi pogled: Zaradi Irene vsi kandidati na večerji obmolknili

Zadnja večerja parov bo zaradi Irene še kako pestra …

V eksperimentu Poroka na prvi pogled pare čaka še zadnja skupna večerja. A še preden bodo sedli za mizo bo ozračje zelo napeto.

irena andrej
Irena bo poskrbela za napeto vzdušje. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Med večerjo bo Irena želela razčistiti z Andrejem, zakaj je dvoril Katji. Andreja bo pred vsemi vprašala, kaj imata s Katjo. Začela ga bo zasliševati, dejala mu bo: “Si ji ukradel kakšen dotik?”

Andrej se bo ob njenih besedah zelo čudil: “Dotik? Katji nikoli nisem namenil dotika. Pogovarjal sem se dosti z njo, ja. Podružila sva se tudi, pogovarjala sva se tudi, da bi bili pa kakšni bližnji dotiki, pa ne.”

Tudi strokovnjaki bodo presenečeni nad Ireninimi besedami. Strokovnjakinja Sonja bo dejala: “Tole je pa zelo zanimivo. Irena je ljubosumna na Katjo.”

Irena bo še naprej nadaljevala v svojem stilu, ostalim kandidatom pa bo ob tem vidno nelagodno, strmeli bodo v svoje krožnike, sem ter tja se bo kdo nasmejal.

Matic bo nato dejal, da ne razume, zakaj sploh načenjati tak pogovor. “Zakaj se o teh stvareh sedaj sploh pogovarjamo? Ne razumem. Najprej rečeš, da si na prijateljski ravni in da ko prideš ven, se ne boš več videl, potem pa odpira teme o ljubosumju,” bo Matic naravnost dejal.

irena katja andrej
Bo Irena ljubosumna? (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Zadnja večerja bo zelo pestra in zanimiva …

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte