nedelja, 6 oktobra, 2024

Se spomnite Monje iz Poroke na prvi pogled? Ne boste verjeli, kaj počne danes

Se spomnite Monje, ki se je v eksperimentu poročila z Jankom? Ne boste verjeli, s čim se ukvarja danes …

Zagotovo se še spomnite simpatične svetlolaske Monje Bolte, ki je vstopila v prvo sezono eksperimenta Poroka na prvi pogled in se poročila z Jankom Faturjem.

monja poroka
Monja v eksperimentu Poroka na prvi pogled. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Par je kmalu po vstopu v eksperiment ugotovil, da med njima ne bo preskočila iskrica, sta pa postala dobra prijatelja.

Monja je bila v času eksperimenta zaposlena v igralnici, opravljala je delo gostiteljice za VIP goste. Danes pa je njeno delo popolnoma drugačno.

Od nekdaj sem si želela preizkusiti svojo podjetniško žilico. Končno mi je uspelo. S sinom sva na Bledu odprla podjetje A Adventure factory, kjer ponujava izposojo in vodene ture s štirikolesniki. Izlete prilagajava glede na vozne sposobnosti udeležencev. Zaradi čudovite okolice Bleda, so vodene ture prekrasno doživetje, zelo primerno tudi za team building-e,” je za Top24Novice povedala Monja in dodala: “Imela sva že kar nekaj tur za podjetja iz tujine, kar me še posebej veseli, ker rada spoznavam ljudi iz različnih koncev sveta. Kljub temu, da je od šova minilo že kar nekaj časa, me ljudje še vedno prepoznajo in ogovorijo, kar me vsakič zelo razveseli.”

Kot zanimivost nam je Monja povedala tudi, da turo ali najem največkrat rezervirajo dekleta kot darilo ali presenečenje za svoje fante. “Ravno zato ponujava tudi darilne bone za celodnevni najem,” je pojasnila.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte