četrtek, 19 septembra, 2024

Končno razkrito: Vrača se ta priljubljeni resničnostni šov

Na POP TV so mnoge razveselili z veselo novico, da se vrača eden najbolj priljubljenih šovov, ki ob nedeljah razveseljuje številne gledalce.

Na POP TV sporočajo, da se vrača zelo priljubljeni šov Slovenija ima talent.

žirija talenti
Bodo žirantje ostali isti? (foto: POP TV)

Kljub temu, da prihaja že 10. sezona priljubljenega šova, pa je v Sloveniji še veliko talentov, ki komaj čakajo, da bodo svoje znanje predstavili žiriji in gledalcem. Avdicijske oddaje, kjer bodo pokazali svoj talent, so že zelo blizu, odvile se bodo v naslednjem mesecu.

“Verjamemo, da bo jubilejna 10. sezona neverjetna in polna presenečenj. O talentih ne želimo povedati preveč, lahko pa povem, da smo tudi mi prijetno presenečeni nad številom in kvaliteto letošnjih talentov. Na odru bomo spremljali še nikoli videne točke, česar se zelo veselimo. Seveda pa so tukaj še izkušeni žiranti, ki komaj čakajo, da se sezona začne, zelo uigran voditeljski par ter seveda popolnoma novi talenti, ki nas bodo gotovo navdušili s svojimi veščinami in zgodbami. 10. sezona bo ‘the best’,” je povedala Jasmina Lozej, kreativna producentka in vodja projekta Slovenija ima talent.

Voditelja ostajata Peter Poles in Sašo Stare

Tudi deseto sezono šova Slovenija ima talent bosta povezovala znana voditelja Peter Poles in Sašo Stare.

poles stare
Voditelja se veselita novih talentov. (foto: POP TV)

Bosta tudi tokrat na odru pripravila kakšno presenečenje za žirante in gledalce?

“O nastopih ne bi, ker so najboljši spontani, se pa vsekakor obeta malo drugačna sezona, ker bomo na veliko praznovali – smo le okrogli! Vsi mi, ne samo Sašo,”  je pojasnil Poles.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte