sobota, 5 oktobra, 2024

Miša Molk odgovorila osebi, ki jo je javno označila za ‘plastično’

Miša Molk je sklenila, da javno odgovori osebi, ki je zapisala takšen negativen komentar o njej. Presenečeni?

O, da, tudi znani Slovenci in Slovenke pogosto na družbenih omrežjih berejo komentarje o sebi.

miša molk
Miša Molk v Odmevih (foto: RTV SLO/posnetek zaslona)

Ti komentarji so včasih negativni, včasih nepremišljeni, včasih se morda tisti, ki ga zapiše, ne zaveda, da imajo lahko njegove besede, ki jih je najbrž pozabil še isti hip, ko jih je oddal v svet, za nekoga veliko težo. Lahko žalijo, ranijo, prizadenejo.

Pred kratkim se je na družbenih omrežjih pojavil prispevek o tem, kako nekdanja televizijska voditeljica in poznavalka Evrovizije Miša Molk, komentira letošnjo Evrovizijo. Žurnal24 je povzel njene besede, izrečene v Odmevih.

V Odmevih se je dotaknila organizatorjev EBU. Kot poroča omenjeni portal, je na vprašanje, ali smo priča začetku konca Evrovizije, kot jo poznamo, dejala: “Po moje smo blizu, čeprav to je zavajanje z besedama kruha in iger ter tudi ponižujoče do tistih, ki kruha nimajo in nimajo strehe nad glavo in nimajo vode in nimajo življenja. Zato se mi zdi, da to v taki obliki več ne zdrži in da je loščenje vojnih zločinov preko glasbe, sramota.”

Spregovorila je tudi o mavrični zastavi. Dejala je: “Edina nadnacionalna zastava, ki je bila dovoljena, je bila mavrična zastava. Ne nasprotujem mavrični zastavi, naj vihrajo, ampak da je bilo potem toliko drugih restrikcij, s tem pa se ne strinjam.”

Negativen komentar na družbenih omrežjih

Vsebino prispevka so mnogi bralci komentirali tudi na družbenih omrežjih. Med komentarji pa se je našel tudi takšen, na katerega je Molkova odgovorila.

miša rosvita
Miša Molk in Rosvita Pesek v Odmevih. (foto: RTV SLO/posnetek zaslona)

A kdo to prav, plastična Miša, vse je šlo nekam,” je zapisal nekdo o Molkovi. Molkova je sklenila, da komentatorju na njegov komentar odgovori z besedami: “Spoštovani, le kako lahko s tako lahkoto umažete lasten jezik in dušo…? Vse dobro vam želim, da bi vas nahranile lepe besede in dobre misli.”

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte