sobota, 5 oktobra, 2024

Poroka na prvi pogled: Šok! Eden izmed moških kandidatov na skrivaj dvori drugi

Tudi vi boste ostali odprtih ust, ko boste izvedeli, kdo izmed moških kandidatov na skrivaj dvori drugi ženski …

V eksperimentu Poroka na prvi pogled očitno še ne bo konec šokov. V današnji epizodi bodo gledalci videli, da so pari odšli skupaj na druženje v lep resort sredi narave. Tam bodo imeli družabne igre, pa tudi dovolj časa, da se bodo pogovorili o vsem, kar jim leži na duši.

poroka kandidati
Eden izmed moških piše drugi ženski … (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Zanimiv pogovor se bo razvil tik pred večerjo, ko bo ena izmed žena poklicala drugo na samo. Vprašala jo bo, kaj se dogaja med njo in njenim možem. Dejala bo, da zadnjih nekaj dni opaža, da je njen mož zelo drugačen do nje.

“Spet je spremenil odnos. Že tako ni nobene komunikacije, zdaj jo je še manj,” bo priznala in dejala, da je opazila, da se njen mož odmika. Nato bo dejala tej drugi ženski, da je opazila, da njej namenja več pozornosti. Vprašala jo bo, kaj se dogaja.

Ta bo najprej dejala, da je pričakovala, da jo bo poklicala na samo na pogovor, nato pa ji bo vse priznala. Priznala bo, da ji njen mož piše na mesinger in da je pozoren do nje. Med drugim pa ji bo razkrila tudi, da je njen mož dejal, naj nikar ne govori o tem.

poroka
Udeleženci ekspeirmenta so uživali na skupnem druženju. (foto: Planet Tv/posnetek zaslona)

O kom se gre? Gledalci bodo vse izvedeli nocoj …

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte