sobota, 5 oktobra, 2024

Poroka na prvi pogled: Kako je Matic vedel, kaj je Katja govorila na zabavi?

Matica na zabavi ni bilo, a je točno vedel, kaj je Katja govorila o njem. Kdo mu je izdal, kaj se je dogajalo?

Prejšnji teden so imeli kandidati eksperimenta Poroka na prvi pogled skupni večer. Posebej so se dobile ženske in posebej moški. Po druženju pa so sklenili, da se še vsi skupaj podružijo pri Jerneji in Marku.

katja poroka
Katja je na zabavi kritizirala Matica. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Ker je imel Matic naslednjega dne trening, je kmalu odšel, Katja pa je ostala. In šele, ko je Matic odšel, se je sprostila. Ko Matica ni bilo, je govorila o trojčku, rekla pa je tudi, da se ji bradavičke, kadar je on zraven, obrnejo navznoter.

Čeprav Matica ni bilo zraven, ko je Katja to izjavila, pa je dobro vedel, kaj je govorila. Kdo je Maticu razkril, kaj je počela in govorila Katja na zabavi, ko je on že odšel domov?

To smo vprašali Matica, a nam na to vprašanje ni želel dati odgovora. Dejal je: “Na prvo vprašanje ne bom odgovarjal in ga bom preskočil, ker gre le za potešitev radovednosti in ni bistveno za tematiko te oddaje.”

katja matic
Katja in Matic na ceremoniji. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Je pa odgovoril na vprašanje, kaj meni o Katjinih besedah, da ga niti pogledati ne more več. “Katja je sicer v resnici izven tega eksperimenta čisto v redu punca, ki pa se je znotraj njega ujela v past lastne preteklosti, slabih izkušenj in ne predelanih stvari. Z vsem tem jaz nisem imel prav veliko veze, razen tega, da sem bil pač v tistem trenutku znotraj eksperimenta njen mož in skupek vseh naštetih stvari je botroval njenemu vedenju in vsemu gnevu do mene. In to je tudi vse kar imam povedati na to temo,” je pojasnil za Top24Novice.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte