petek, 20 septembra, 2024

Omar Naber se je zahvalil tem znanim Slovencem, ker so ga podprli

Glasbenik Omar Naber se je oglasil po koncertu, ki ga je imel v ljubljanski Cvetličarni.

Glasbenik Omar Naber je praznoval 18. obletnico, odkar je na glasbeni sceni. V ta namen je priredil rock koncert v ljubljanski Cvetličarni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Omar Naber (@o.naber)

“Kljub temu, da se je v zadnjih letih umaknil od žarometov, je Omar skozi leta s svojo glasbo zaznamoval več kot eno generacijo,” so v prispevku o Naberju dejali v POP IN-u.

“Omar je bil zelo samozavesten, udaren. On je točno vedel, kaj želi. Bil je res tak roker. Mene je vedno močno spominjal na Robbija Williamsa,” je za POP IN povedala pevka Alya.

“Kot 13, 14-letnica sem prepevala vse njegove pesmi,” je dejala pevka Ines Erbus in dodala, da je na koncert prišla v spomin na stare dobre čase.

“Jaz sem ga vedno doživljal kot izjemnega pop vokalista, ampak on je bil pa vedno tako, malo upornik. Včasih z razlogom, včasih brez razloga,” je dejal glasbenik Rok Lunaček.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Omar Naber (@o.naber)

Naber ima danes za sabo že več kot 1400 koncertov, zase pa pravi, da je ostal isti, kot je bil pred 18 leti, ko je prvič stopil na oder.

V Instagram objavi se je Naber po koncertu zahvalil tudi znanim Slovencem, ki so prišli na njegov koncert in ga podprli.

 

Zadnji članki

Ne spreglejte