petek, 20 septembra, 2024

Saša Lendero spregovorila o odboju v življenju, ko je bila revna

Slovenska pevka Saša Lendero je bila gostja v pogovorni oddaji Iskreno z Majo Oderlap.

Priljubljena slovenska pevka Saša Lendero je bila gostja v oddaji Iskreno z Majo na TV Veseljak, kjer se je z voditeljico Majo Oderlap pogovarjala o marsičemu.

Pevka Saša Lendero je spregovorila o sebi. (foto: Youtube/posnetek zaslona)

Dotaknili sta se tudi spominov iz otroštva, voditeljica jo je vprašala, če je bila takšne vrste edinka, ki je imela vsega v izobilju.

Lenderova je pojasnila, da ni bilo tako, imela pa je veliko ljubezni svojih staršev. Dejala je, da so bila obdobja, ko so imeli denar, spominja pa se tudi obdobja, ko so si morala sposoditi za kruh.

Spominjala se je, kako je njena babica kuhala kosila iz preprostih in poceni sestavin, naštela je krompirjeve svaljke in zelje, dodala, da ima še danes rada te stare jedi.

“Znam živeti tudi z zelo malo denarja, če je treba,”je iskreno povedala in dodala: “Sem imela tudi obdobja potem v kasnejšem življenju, ko sem bila res revna. Ne, da sem imela malo denarja, seveda sem se odselila od staršev po svoji volji, po svoji nespameti in jaz se spomnim, da takrat res, ne vem … Lahko sem si kupila en jogurt na teden. In ko sem prišla nazaj domov, me mami sploh ni hotela s seboj v trgovino jemati, ker je ona nalagala v voziček, ko sva prišli do blagajne, je bilo pol manj stvari, ker sem jih jaz nazaj nosila.”

Saša Lendero je dejala, da ji za hrano ni škoda denarja. (foto: Youtube/posnetek zaslona)

Ob tem je pojasnila, da je bila navajena živeti zelo skromno.

Na vprašanje voditeljice, če je racionalna še danes, je odgovorila. “Takrat, ko se mi zdi, da je potrebno. Seveda imam tudi stvari, ki me veselijo in za katere mi ni škoda denarja,” je pojasnila Lenderova in dodala, da je ena takih stvari hrana. Priznala je, da zelo veliko denarja zapravi za hrano.

Zadnji članki

Ne spreglejte