sobota, 5 oktobra, 2024

Neverjetno: V Ljubljani številne ženske zaradi tega stale v vrsti tudi več kot eno uro

Včeraj se je v Ljubljani odvijala prava drama. Številne ženske so več kot eno uro stale v vrsti. Kaj se je dogajalo?

V Sloveniji je med ženskami vse bolj priljubljena znamka športnih oblačil SWY. Številne ženske so zato sklenile, da bodo čakale v vrti, kolikor dolgo bo treba, da bodo vstopile v pop-up trgovino, ki je na Gospodarskem razstavišču.

petra parovel
Podjetnica in spletna vplivnica Petra parovel (foto: Facebook/Petra Parovel)

Trgovina priljubljene spletne vplivnice in športnice Petre Parovel tam gostuje do 20. aprila, številne stranke pa privablja tudi z drobnimi darili in številnimi popusti.

Posebnost njihove trgovine je tudi ponudba oblačil v vseh velikostih.

parovel zgodba
Vrsta pred trgovino Petre Parovel (foto: Instagram zgodba/Petra Parovel)

Da se bo včeraj odvijalo tako kot se je, je presenetilo tudi Parolovo in njene sodelavce. Delali so brez prestanka od jutra do večera, kot je sporočila preko družbenih omrežij, pa danes nadaljujejo. Najbrž v enakem tempu, saj je svojim sledilcem, na Instagramu jih ima krepko čez 100 tisoč, razkrila, da prihaja nova roba.

Na vprašanje, ki je ta trenutek v njene inboksu najbolj pogosto: “Ali je še kaj ostalo?”, je odgovorila: “Ja! Je ostalo! In jutri pride še ekstra roba!”

SWY je priljubljena znamka

Parovelova svojo blagovno znamko SWY oglašuje preko svojega Instagram profila, kjer ima številne sledilce. To je vsekakor prednost, da se glas o njenih izdelkih širi zelo hitro med dekleti in ženskami.

trgovina parovel
Gneža v trgovini Petre Provel, pred njo pa dolga vrsta. (foto: Instagram zgodba/Petra Parovel)

Je pa najbrž tudi res, da so njeni kosi oblačil kvalitetni in udobni. Saj veste, kako to gre: “Dober glas se širi v deveto vas!”

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte