petek, 20 septembra, 2024

Delovna akcija: Mnogi gledalci so v letošnjih oddajah opazili to podrobnost. Ste jo opazili tudi vi?

O tej podrobnosti iz oddaje Delovna akcija se sprašujejo mnogi gledalci. Mi pa imamo odgovor …

Letos mnogi gledalci spremljajo že sedmo sezono zelo priljubljene oddaje Delovna akcija. Tudi letos voditeljica Ana Praznik skupaj s pridnimi mojstri pomaga drućinam v stiski in preureja stanovanja.

ana obleka
Voditeljica je rada v pisanih oblačilih. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

So pa letos mnogi gledalci opazili, da je voditeljica Ana še posebej lepo urejena. Iz oddaje v oddajo navdušuje s svojo pisano garderobo, ki ji zelo pristoji.

O tem smo z njo poklepetali, za Top24Novice je razkrila, kdo skrbi za njeno garderobo in katera barva ji je najljubša.

Kdo v oddaji Delovna akcija skrbi za vaš stajling?

V oddaji Delovna akcija za moj stajling skrbi stilistka Petra Jurjec, ki me je v teh sedmih letih že zelo dobro spoznala in točno ve, kaj mi je všeč, kakšni kroji mi dobro pristojijo glede na mojo postavo in kateri kosi definitivno niso zame. Je pa res, da sem letos začela sodelovati tudi z modnim butikom Cherry Monday, kjer s Petro najdeva res posebne kose, ki pristojijo tako moji osebnosti in so hkrati primerni tudi za  oddajo.

ana obleka
Ana je rada oblečena modno. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Kako se počutite v takšnih modnih kombinacijah živih barv?

V živahnih barvah se vedno dobro počutim. Tudi vsebina moje omare je zelo pisana. J Živahne barve pašejo na moj živahni karakter in nimam zadržkov po kombinaciji različnih barvnih kombinacij. Je pa res, da se včasih zalotim, da mi v omari manjka kakšen »klasičen« kos oblačila, ki ga lahko kadarkoli in kamorkoli skombiniraš. Ampak potem hitro najdem alternativo (smeh).

Katera barva vam je najljubša?

Moja najljubša barva je rdeča. In, ko odgovarjam na ta intervju, sem šla prav preverit, kakšna je simbolika okrog rdeče barve. Internet pravi – pomen rdeče barve je energija, strast in akcija.

ana obleka
Ste opazili, kako modna je vedno Ana? (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Ste kreativna oseba?

Zelo rada se kreativno izražam. Na različne načine. Včasih s petjem, spet drugič s spreminjanjem glasov – to ponavadi počnem s hčerko, s katero tudi zelo rada kaj ustvarjam.

Ste tudi doma radi modno oblečeni ali skočite v udobno trenirko?

Uf, doma sem po navadi v pajkicah ali trenirki. Imam pa eno rumeno majico, ki je res že stara in na delčkih se že skoraj skozi vidi, tako je zdelana. Ampak je moja najljubša majica “za doma”. Ne vem zakaj, tako pač je. Celo Otja, hčerka mi je enkrat rekla: “Mami, meni si ti najbolj všeč kadar nimaš make upa in kadar si oblečena v rumeno majico za doma”. (smeh)

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte