nedelja, 6 oktobra, 2024

Poroka na prvi pogled: Sara razkrila, zakaj je v resnici vstopila v eksperiment

Sara je ena izmed nevest letošnjega eksperimenta Poroka na prvi pogled. Razkrila nam je, zakaj je v resnici v eksperimentu …

Zadnjih nekaj delov eksperimenta Poroka na prvi pogled so bili za mnoge gledalce pretresljivi. Na dan je prišla resnica o Jerneji in Marku. Na ceremoniji sta odkrito spregovorila pred vsemi, da sta si zelo všeč. A strokovnjaki niso našli posluha za njun odnos, dejali so, da je to varanje in da bi morala eksperiment nadaljevati s partnerjem, ki jima je bil določen na začetku.

sara poroka
Sara želi nadaljevati eksperiment. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Tako je menila tudi Sara, ki je večkrat poudarila, da je v eksperiment vstopila zato, da se česa nauči.

S Saro smo se pogovarjali o zadnjih dogodkih, ki so se zgodili v eksperimentu.

Jerneja je rekla na večerji, da ste užaljeni, ker se je Marko zagrel zanjo. Ali je bilo to res?

Ah, kje. Takrat sem že zdavnaj vedela, da ne bo nič. Je res, da mi je pritisnilo na travmo iz otroštva, a ta čustva niso imela veze z Markom, še manj z Jernejo in dogajanjem med njima.  Navsezadnje sem se zelo veselila svojega miru in ponovne obdanosti z naravo, kar mi je ves čas eksperimenta nenormalno manjkalo.

Zakaj niste želeli menjave?

Menjave nisem želela, iz več razlogov. V eksperiment sem vstopila zaradi eksperimenta samega. Smisel eksperimenta vidim v delu in vztrajanju na odnosu v dobrem in slabem, prepoznavanje napak in vadbo odpuščanja, sprejemanja in ne v takojšnem obupavanju nad situacijo in menjavo, za večjo dramatičnost. Poleg tega je eksperiment že tako ekstremno intenziven in poln, da bi ga pa še zožala v dva tedna … ne hvala.

sara jerneja marko
Sara se je pogovorila z Markom in Jernejo. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Marko je omenil, da cele dneve delate in da se niste dovolj trudili.

To, da cele dneve delam, je bil izgovor za oba. Nekaj časa sem res namenila delu, a sem tudi delo za voljo eksperimenta zelo zapostavljala. Že pred kamerami sva drug drugemu namenila precej časa, želje po skupnem preživljanju časa izza kamer pa ni bilo z nobene strani prav veliko, tako da sem ga raje namenila sebi in Purru (mačku, op. a.).

Zadnji članki

Ne spreglejte