nedelja, 6 oktobra, 2024

Poroka na prvi pogled: Kandidati želijo zapustiti eksperiment. Kaj se dogaja?!

V eksperimentu Poroka na prvi pogled se dogajajo čudne stvari. Mnogi kandidati želijo zaključiti in oditi domov. Zakaj?

V zadnji oddaji eksperimenta Poroka na prvi pogled so bili gledalci nemalo presenečeni. Mnogi kandidati niso več želeli nadaljevati eksperimenta.

irena andrej ceremonija
Andrej želi oditi. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Pri mnogih parih so se pojavile težave, ki se jim očitno zdijo nepremostljive. Andrej in Irena sta dokončno prenehala govoriti, Irena je rekla, da Andreju ne more oprostiti tega, kar je storil. Kljub temu pa se je odločila, da ostaja v eksperimentu. Na drugi strani pa je Andrej zapisal, da ima dovolj in da odhaja.

Prav tako je želel oditi domov Kristijan, ki ne vidi več smisla, da bi nadaljeval eksperiment z Jernejo. Napisal je, da odhaja, medtem ko je Jerneja napisala, da ostaja zaradi Marka. Enako je napisal tudi Marko, da ostaja zaradi nje.

Sara si želi nabrati izkušnje, zato je sklenila, da ostaja. Upa, da ji bo Marko pri tem pomagal in da bosta skupaj nadaljevala eksperiment ter se naučila, kako izboljšati odnose v zvezi.

kristijan jerneja
Kristijan želi oditi. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Zelo razočaran nad svojim zakonom je tudi Miha, ki je sklenil, da odhaja. Meni, da Olga ni prava zanj, ogrel se je za Marjetko, a je ona žal srečno poročena z Rudijem.

Vsi pari ostajajo

Kljub temu, da so številni zapisali, da želijo oditi, pa vsi pari ostajajo. Pravilo je namreč takšno, da se morata pri odločitvi strinjati oba in oba zapisati, da odhajata, da lahko eksperiment zapustita.

Svoj pogled o tem, da si mnogi želijo eksperiment zapustiti, so nam razkrili strokovnjaki.

“Del eksperimenta je tudi to, da vsak teden na ceremoniji udeleženci sporočijo, ali si še želijo ostati ali bi raje odšli. Da se torej kdo odloči za odhod, ne more biti presenečenje, saj je to ena od samo dveh možnosti, ki jo imajo na voljo. Pod močnim stresom, ki ga je v eksperimentu ves čas res veliko, je pričakovano, da mnogi kandidati želijo odnehati. Včasih si ne želijo več sodelovati v eksperimentu po pravilih, ki so določena, včasih je nestrpnost med partnerjema prevelika, včasih pa je odločitev bolj taktična, ker si želijo, da bi partner dal več od sebe,” so nam pojasnili strokovnjaki.

olga miha
Miha želi oditi. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

“Je pa eksperiment zasnovan tako, da podpira tistega v paru, ki si želi delati še naprej na odnosu. Zato mora biti odločitev za odhod skupna oziroma se zakon razdre, ko eden drugič zaporedoma želi oditi,” so povedali za Top24Novice.si.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte