nedelja, 6 oktobra, 2024

Poroka na prvi pogled: Irena s svojo odločitvijo vse močno presenetila

Kljub vsemu, kar se je dogajalo v eksperimentu, je Irena sklenila, da ostaja. Njena odločitev je mnoge zelo presenetila. Je tudi vas?

V zadnji oddaji eksperimenta Poroka na prvi pogled so bili pari ponovno na ceremoniji. Ko sta pred strokovnjake sedla Irena in Andrej, so mnogi gledalci pričakovali, da bosta odšla.

irena andrej
Irena in Andrej na ceremoniji. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

A to se ni zgodilo, saj si je Irena premislila, kljub temu, da je še pred večerjo doživela čustveni izbruh in zanetila pravo dramo.

Ko sta sedla pred strokovnjake, je Andrej povedal, da se je po večerji v stanovanju Ireni opravičil, nato pa dodal, da je to storil kljub temu, da ni vedel, zakaj bi se ji sploh moral opravičevati.

Irena je na ceremoniji delovala zelo slabotna, govorila je počasi. “Trenutno sem v takšnemu stanju, da mi bo eksplodiralo srce,” je začela Irena, strokovnjakinja Špela Gornik ji je dejala, naj se ustavi in najprej zadiha.

Nato je Irena nadaljevala, da je Andrej izrabil njeno zaupanje. Andrej pa je dejal, da njo prizadene že vsaka najmanjša stvar.

Med parom je bilo čutiti veliko napetost, vsi so pričakovali, da bosta glede na pretekla dejanja eksperiment zapustila, a je Irena močno presenetila.

Na vprašanje strokovnjakinje Sonje Javornik, kako se je odločila, je Irena razložila: “Jaz sem se najprej odločila, da odhajam, dala sem majhno možnost in ostajam!”

irena ostaja
Irena je presenetila z odločitvijo. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Strokovnjak Timotej Strnad jo je prosil, če lahko pojasni svojo odločitev. “Mogoče si samo želim, da se razideva na malo bolj prijateljski ravni.”

Andrej je bil bolj odločen, napisal je, da odhaja. A ker nista oba napisala istega, sta bila primorana v eksperimentu Poroka na prvi pogled ostati še teden dni.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte