nedelja, 6 oktobra, 2024

Poroka na prvi pogled: Irena razkrila, kakšen je Andrejev pravi obraz

Irena je sklenila, da razkrije, kakšen je Andrej v resnici. Presenečeni?

V zadnji oddaji eksperimenta Poroka na prvi pogled, je počilo med Ireno in Andrejem. Irena je bila zelo razočarana in žalostna, ker se Andrej ni postavil zanjo, dovolil je, da drugi govorijo čez njo. Tudi zato je Irena doživela čustveni izbruh.

irena andrej poroka
Andrej se je Ireni opravičil. (foto: Planet Tv/posnetek zaslona)

Ko pa je bilo večerje konec in sta prišla domov, se je Andrej želel opravičiti. Ireni je dejal, naj mu pove, kaj naj stori, da bo med njima spet tako kot je bilo.

A Irena mu je dala vedeti, da bo to napako zelo težko popravil. “Midva sva zdajle manj, kot sva bila na poročni dan.”

Irena ga je vedno branila

Kot je Irena razkrila produkciji, je Andreja vedno branila pred drugimi. “Jaz ga pred drugimi vedno branim, on je pa dopustil, da mene drugi blatijo,” je dejala Irena. Dodala je, da njegovega opravičila ne sprejme, ker si ga ne zasluži.

“Dala sem mu priložnost, da ga spoznavam, pokazala sem mu mojo ranljivost, on pa je to kratko malo in jedrnato vse izigral,” je produkciji dejala Irena. “Nikoli v življenju si nisem mislila, da bom še enkrat na polenih,” je dodala.

irena andrej poroka
Bosta Irena in Andrej nadaljevala z eksperimentom? (foto: Planet Tv/posnetek zaslona)

“Andrej je patološki lažnivec”

Irena je svoje občutke razkrila tudi za Top24Novice. O dogajanju, ki so ga gledalci videli v zadnjih epizodah eksperimenta Poroka na prvi pogled, je dejala: “Težko je komerkoli pojasniti. Realno bi bilo gledalcem prikazano edino, če bi snemali 24/7. in zato jasno in konkretno dajem vedeti, da sem s tem poglavjem “Andrej” zaključila,” nam je razkrila.

“Je pa znanstveno dokazano, da obstajajo take osebe, kot je on. Manipulator, dvoličnež in odličen patološki lažnivec,” je dejala Irena in dodala, da take osebe veliko govorijo, se rade izpostavljajo, vsem pihajo na dušo, prikazujejo se zelo pozitivno, vsi drugi so krivi za njegove probleme.

andrej poroka
Andrej želi nadaljevati eksperiment. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

“Ko je treba, da pokažejo še kakšno dejanje, ne le besed, pa stisnejo rep med noge. Grde besede drugim polagajo v usta, da namesto njih izgovarjajo takšne besede,” je dodala Irena.

“Ne vem, kako da tega niso zaznali strokovnjaki,” je izpostavila, dodala, da se jim kljub temu zahvaljuje za to življenjsko izkušnjo. “Ker bom sedaj takšne ljudi prepoznala na daleč in ne bodo deležni moje energije,” je zaključila.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte