petek, 20 septembra, 2024

Delovna akcija: Na pomoč priskočili prostovoljci, družina Markovec je dobila sanjski dom

V zadnji oddaji Delovna akcija je družina Markovec za hip pozabila na žalost. Ta podrobnost pa jih je še dodatno razveselila …

V včerajšnji oddaji Delovna akcija je družina Markovec dobila nov dom. Oče Klemen, ki je ostal sam z otrokoma, hčerko Lindo in sinom Liamom, je za trenutek pozabil na vso težo, ki jo nosi skozi življenje.

družina markovec prostovoljci
Družini Markovec so priskočili na pomoč številni prostovoljci. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Prenova družine Markovec je bila zelo zahtevna in je trajala dlje časa. A tudi z dodatnim časom so bili mojstri kljub temu v stiski. Niso vedeli, ali bo prenova pravočasna ali ne.

Razveselili so jih številni prostovoljci, ki so prišli ob pravem času. Vsi z željo, da pomagajo mladi družini, da končno malce zadiha.

Poprijeli so za delo in omogočili, da je družina dobila prenovljen dom pravočasno.

Družina veselja ni mogla skriti

Ko so oče Klemen in otroka prišli na svoj dom, so bili na trnih. Težko so čakali, da jim je voditeljica Ana Praznik pokazala njihov dom.

Najprej so si ogledali hodnik, ki jim je bil zelo všeč, potem pa so odšli v zgornje prostore, kjer jih je Ana še dodatno presenetila. Razkrila je, da so v vse sobe dali talno gretje in jih zato ne bo več zeblo. Družina se je tega zelo razveselila.

Delovna akcija jim je uredila spalnico, otroški sobi, v spodnjem nadstropju pa kopalnico, kuhinjo, veliko presenečenje je bila dnevna soba, ki je družina prej ni imela.

Ko je Ana vprašala Klemna, kako bi opisal Delovno akcijo in prenovo, je dejal: “Zdi se mi, da sanjam!”

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte