nedelja, 6 oktobra, 2024

Poroka na prvi pogled: Ozadje Ireninega izbruha je bolj obsežno kot morda mislite

Kaj se je v resnici skrivalo v ozadju, da je Irena tako izbruhnila? Ostali boste brez besed …

V včerajšnji oddaji eksperiment Poroka na prvi pogled, so mnogi gledalci ostali odprtih ust. Še pred večerjo se je zgodil izbruh Irene.

kristijan marjetka poroka
Kristijan je želel od Irene pojasnila (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Irena in Andrej sta prišla na večerjo zelo slabe volje, nista se pogovarjala. Med njima je bilo zelo napeto. Ta napetost pa se je stopnjevala.

Ko so prišli še ostali pari, je Kristijan Ireni dejal, kaj ima čez njega. Irena mu je povedala, da misli, da se moški preveč družijo, nato pa to negativno energijo prinašajo v stanovanje.

pari poroka
Irena pred večerjo odide. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

A Kristijan se ni dal, vprašal jo je, če meni, da ju ostali moški spravljajo narazen. Irena je rekla, da ne, poskušala razložiti, a jo je Kristijan prekinil: “Potem pa ne imeti takih idej!”

Irena je pred vsemi dejala Andreju, da ni lepo, da jo žali in ponižuje, a se Andrej ni dal. Dejal je, da to ni res in da jo nikoli ni žalil. Irena je imela dovolj in je zapustila kraj snemanja.

strokovnjakinja špela gornik
Strokovnjakinja Špela Gornik je pojasnila, kaj se je dogajalo z Ireno. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Kasneje so gledalci lahko videli, da je bila zelo razburjena. Jokala je, k njej pa je prišla strokovnjakinja Špela Gornik, ki ji je želela pomagati.

Zakaj je prišlo do tako hudega izbruha, je razložila strokovnjakinja Gornikova. “Ireni so se odprle stare rane, sprožilec je bil v sedanjem trenutku. Ljudje so se zbrali in ona je čutila, da so se obrnili proti njej,” je pojasnila strokovnjakinja in dodala, da je Irena padla v procese, v zelo močne emocije, za katere je potrebovala čas na samem.

 

Zadnji članki

Ne spreglejte