sobota, 5 oktobra, 2024

Skrito v raju: Tudi to se je med snemanjem dogajalo v zakulisju

Vas zanima, kaj se dogajalo v zakulisju med snemanjem serije Skrito v raju? Imamo posnetek …

Slovenska serija Skrito v raju je zelo priljubljena med gledalci. Mnogi težko čakajo večere, ko si lahko na POP TV ogledajo nov del. Na sporedu je od ponedeljka do petka.

skrito kevin frenk renato
V seriji Skrito v raju se ves čas dogaja … (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Prva sezona serije ima 75 delov, kar pomeni, da je pred gledalci še nekaj več kot 20 delov. Situacija v seriji je trenutno zelo napeta, prebrisana Julija ponovno nekaj naklepa, nekaj se očitno plete med Dinom in Larino prijateljico Nino, Mark in Lara pa sta končno priznala ljubezen drug drugemu.

Kaj se dogaja v zakulisju?

Gledalce seveda zanima o seriji popolnoma vse, tudi to, kar se dogaja v zakulisju. Zato so na POP TV svoje gledalce razveselili s kratkim posnetkom, s katerim so razkrili delček ozadja.

V posnetku igralec Matej Zemljič, ki igra Marka, pove: “V bistvu najraje igram z Gajo, čeprav mi je na nek način tudi najtežje.”

V nadaljevanju je razkril, da imata z igralko, ki igra Laro, velikokrat napade smeha. “In ti so kar pogosti. Ko pade koncentracija na snemanju, se pa začneva smejati in naju ne ustaviš …”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by POP TV (@poptvprogram)

V posnetku spregovori tudi mladi igralec Patrik Novak, ki igra Kevina. Vprašajo ga, če ima kaj treme pred snemanjem. “Tri kamere, kako bi imel pred tem tremo?” odločno pove.

“Zraven pri temu projektu sodelujejo ljudje, ki so res fenomenalni,” je v posnetku razkrila igralka Gaja Filač in dodala, da je velika ekipa ljudi tudi za kamero. “Ob odličnih ljudeh je vse lažje,” je dejala.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte