sobota, 5 oktobra, 2024

Poroka na prvi pogled: Kristijana označili za ženskarja, sedaj se je odzval na obtožbe

Kristijan, za katerega mnogi menijo, da eksperimenta ne jemlje resno, je razkril, kakšna je resnica glede povabil na kave in kaj misli o tem, da je označen za ženskarja.

V eksperimentu Poroka na prvi pogled sodeluje tudi Kristijan. Ta je poročen z Jernejo, a med njima ni prave kemije. Kot sta razkrila, ne privlačita drug drugega in sta v prijateljskem odnosu.

kristijan jerneja poroka
Jerneja in Kristijan (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Do nedavnega. Potem pa je med njima počilo, Jerneja je rekla, da ne želi več komunicirati z njim. Kakšno je bilo pravo ozadje drame, ki se je odvijala v zadnji oddaji, sta za naš portal že pojasnila.

Med drugim je Jerneja rekla tudi, da je Kristijan vztrajno vabil druge na kavo. Med drugim je pojasnila, da varnosti z njim v zakonu ni bilo, “saj je vztrajno ves čas vabil druge na kavo in tudi izven kamer ogovarjal druge ženske, ob tem pa večkrat poudarjal, kako ga jaz ne privlačim.”

A Kristijan trdi drugače.

“Nisem vztrajno vabil koga na pijačo ali kavo, šlo je za neke vrste šalo, ker sva z Jernejo od samega začetka vedela, da med nama ne bo nič,” nam je pojasnil Kristijan in dodal, da sta ostala na prijateljski ravni.

Poroka na prvi pogled Kristijan Jerneja
Kristijan bi vse kandidatke povabil na kavo. (foto: Planet TV)

Na vprašanje, kaj meni o tem, da ga nekateri označujejo za ženskarja, pa je odgovoril: “To, da me narod in novinarji označujete za ženskarja, je vaša stvar. Jaz vem, kdo sem in kaj sem in mi je vseeno za mnenje ljudstva.”

 

Zadnji članki

Ne spreglejte