sobota, 5 oktobra, 2024

Znana Slovenka je rodila, a ko je razkrila, da je noseča, so se usule kritike

Znani slovenski par se je razveselil še enega otroka. Ko sta novico o nosečnosti javno razkrila, sta naletela na kritike …

Znana Slovenca, Simona in Matjaž Kosi s svojimi humornimi posnetki, ki jih objavljata na družbenih omrežjih Facebook in Tiktok, skrbita za smeh mnogih.

V posnetkih objavljata zabavne peripetije, ki se dogajajo v resničnih življenjih, par pa jih še dodatno začini s humorjem.

Par se je poročil pred devetimi leti, v zakonu pa se jima je rodilo kar pet otrok. Zadnji, peti, se jim je ravnokar pridružil.

“Dragi vsi! Danes je za nas najlepši dan naših življenj. V porodnišnici v Murski Soboti se je popoldan rodil naš peti otrok, sin Krištof. Otrok, ki smo si ga vsi tako zelo želeli in se ga veselili. Bogu hvala, da je privekal na svet živ in zdrav. Z mamico Simono sta v redu in se že veselo hranita,” sta včeraj sporočila preko družbenega omrežja.

Srečna zakonca imata sedaj Nežo, Tobija, Izaka, Rafaela in Krištofa.

Na novico o nosečnosti so se usule kritike

Simona in Matjaž pa sta novico o nosečnosti delila šele nekaj dni pred porodom. To sta sporočila na dan šal – 1. aprila.

simona matjaž otroci
Družina Simone in Matjaža Kosi (foto: Facebook/Misticizem)

“V devetem mesecu …,” sta zapisala, a naletela na kritike. Mnogi jima zaradi datuma seveda niso verjeli, da ponovno pričakujeta naraščaj, zato so ju okrcali, da se iz nosečnosti ne gre šaliti, saj je veliko parov, ki ne morejo zanositi.

Da vendarle ni bila šala, sta s fotografijo, na kateri je tudi rokica novorojenčka, dokazala včeraj.

Pridružite se nam tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

Zadnji članki

Ne spreglejte