sobota, 5 oktobra, 2024

Poroka na prvi pogled: Kaj se v resnici dogaja med Jernejo in Kristijanom (imamo njune odgovore)

V zadnji oddaji eksperimenta Poroka na prvi pogled je počilo med Jernejo in Kristijanom. Kaj se v resnici dogaja med njima?

V zadnji oddaji eksperimenta Poroka na prvi pogled je prišlo do trenja med Jernejo in Kristijanom.

Vse se je začelo že nekoliko prej, ko so se zvečer pred stanovanjem dobili Kristijan, Jerneja, Marko in Andrej. Poleg je bila nekaj časa tudi Olga.

poroka druženje kandidatov
Nekateri kandidati so se zvečer družili. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Kristijan je kmalu odšel v stanovanje, Jerneja pa je ostala. Takrat pa naj bi se zbližala z Markom in ugotovila, da se z njim veliko bolj razume kot s Kristijanom. A to ga je prizadelo.

Naslednjega dne je bil Kristijan vidno užaljen. Jerneji je očital, da se pred kamero kaže v popolnoma drugi luči, kot pa, ko kamer ni. V oddaji je kazal tudi užaljenost, ker je Jerneja našla skupni jezik z Markom.

poroka jerneja
Jerneja je bila presenečena nad Kristijanovo reakcijo. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Jerneja mu je povedala, da je z Markom odšla na sprehod. “Ker me je vprašal, kako sem in mi predlagal, da greva na sprehod, da se malce osveživa,” je razložila Jerneja.

Produkciji je priznala, da sta ugotovila, da imata veliko skupnega. “Dejansko zna Marko biti tudi drugačen Marko kot je v družbi,” je priznala Jerneja.

Kaj se je v resnici dogajalo?

“Ko sem videl, da se med Markom in Jernejo nekaj dogaja, sem bil sprva malo razočaran, ker sva bila jaz in Jerneja v eksperimentu. Ni bilo pošteno ne do mene ne do Sare, ampak po drugi strani pa sem bil vesel za njiju, da sta se našla,” je za Top24Novice povedal Kristijan.

“Z Jernejo tako ali tako drug do drugega nisva čutila kaj več od prijateljstva,” je dodal, poudaril pa tudi, da po temu dogodku ni gojil nobenih zamer ne do Jerneje in ne do Marka.

marko poroka
Marka je Jerneja zanimala. (foto>: Planet TV/posnetek zaslona)

Kaj pa je razkrila Jerneja?

Pojasnila nam je, da je Kristijan tistega večera, ko so se družili pred stanovanjem, odšel prej, ona pa je ostala tudi zato, ker ji je vztrajno govoril, naj kar ostane. “Prijalo mi je druženje, zato sem ostala. Kristijan je točno vedel, kje sem in s kom sem,” je pojasnila.

“Ob tem druženju pa sem spoznala Marka izza kamer, nekako sva ustvarila prijateljski odnos. Ker pa se je napetost v najinih zakonih povečevala, sva večkrat uteho ob pogovoru našla en pri drugem,” je pojasnila Jerneja in poudarila: “Kristijan je izven kamer vedno spodbujal naj me Marko kar ima in da mu je najino druženje v redu. Z Markom nisva imela nič več od prijateljstva.”

“Jaz sem ob njemu našla varnost, ki je v svojem zakonu žal nisem imela, saj je vztrajno ves čas vabil druge na kavo in tudi izven kamer ogovarjal druge ženske, ob tem pa večkrat poudarjal, kako ga jaz ne privlačim,” je razkrila Jerneja. Povedala nam je, da jo je Kristijanov odziv zato zelo presenetil, saj je ves čas vztrajno potrjeval, da do nje ne čuti ničesar.

poroka kristijan
Kristijan je bil užaljen in je odšel. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

“Pred kamerami pa je imel izbruh jeze in igranje nevednosti, zato me je ta odziv izredno presenetil. Verjetno pa je vse to izviralo, kot so strokovnjaki rekli, iz rane zavrnitve, ker je dajal izredno mešane občutke. Govoril je, da ga ne privlačim, po drugi strani pa je imel občasno izredno ljubosumne izpade,” nam je povedala Jerneja.

 

Zadnji članki

Ne spreglejte