sobota, 5 oktobra, 2024

Poroka na prvi pogled: Počilo med Jernejo in Kristijanom. Ta bo jezen odšel

V eksperimentu bo zelo napeto med Jernejo in Kristijanom. Po prepiru bo odšel, za njim bo tekla produkcija. Bo zapustil šov?

V naslednji oddaji eksperimenta Poroka na prvi pogled bo zelo napeto med Jernejo in Kristijanom. Kot smo že lahko videli v napovedniku pri zadnjem delu, so se zvečer pred stanovanjem dobili Kristijan, Jerneja, Marko in Andrej.

kristijan v eksperimentu poroka
Kristijan bo obupal nad zakonom. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Kristijan je kmalu odšel v stanovanje, Jerneja pa je še ostala. Zelo se je zbližala z Markom, kar pa očitno Kristijanu ne bo všeč.

Po druženju se bo med Jernejo in Kristijanom vnel prepir. Jerneja mu bo dejala, da ji je takoj dal vedeti, da je zanj neprivlačna.

Kristijan bo presenetil, dejal bo: “Kaj se sedaj lepo delaš pred kamero? Povej to, kar si mi sama rekla, da ti nisem privlačen!” Kristijan bo dal vedeti, da se Jerneja popolnoma drugače obnaša do njega, ko ni kamer.

V nadaljevanju pogovora bo Kristijan želel izvedeti, kaj sta imela z Markom. Jerneja mu bo odgovorila, da sta se pogovarjala in da Marka vsaj zanima vse v zvezi z njo. “V teh treh dneh ga je več stvari zanimalo o meni, kot tebe. Od njega sem v teh nekaj dneh zvedela več, kot o tebi v vseh 14 dneh,” bo Kristijanu dejala Jerneja.

Ko mu bo dejala, da ji je vseeno za njiju, bo Kristijan vstal, produkciji dejal, da ne more več in naj prekinejo snemanje. Odšel bo iz stanovanja.

kristijan iz šova poroka
Bo Kristijan zapustil eksperiment? (foto: Plabet TV/posnetek zaslona)

“Niti prijateljica ne želim ostati z njim. Ne bi me mogel bolj užalit s tem, kakor me je,” bo dejala Jerneja, ko bo ostala sama.

Kaj se bo zgodilo z njima? Bosta zapustila eksperiment? Bomo ponovno priča menjavi parov in bo Jerneja zaživela z Markom, Kristijan pa s Saro?

 

Zadnji članki

Ne spreglejte