nedelja, 6 oktobra, 2024

Matej Zemljič (Skrito v raju) iskreno spregovoril o krizah in dvomih

Znani igralec Matej Zemljič, ki v seriji Skrito v raju igra Marka Steinerja, je iskreno spregovoril tudi o manj lepih stvareh …

Priljubljeni slovenski igralec Matej Zemljič v seriji Skrito v raju igra vlogo Marka Steinerja. Serija je med gledalci zelo priljubljena, z njo pa so na priljubljenosti pridobili tudi igralci.

mark mia
Mark in Mia (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Da je bilo v seriji lepo igrati, je Zemljič razkril že pred časom, s svojimi spletnimi prijatelji je delil nekaj podrobnosti v Instagram zgodbi. Takrat je med drugim povedal tudi, da so serijo snemali leto in pol, ter da prihaja tudi druga sezona.

Igralec je zelo priljubljen

Za revijo Cosmopolitan pa je razkril, da ima s prepoznavnostjo same lepe izkušnje. “Televizija je še vedno medij, kjer kot igralec doživiš največjo in tudi najhitrejšo prepoznavnost. Predvsem v dnevnih serijah, kjer te gledalci gledajo skoraj vsak večer,” je povedal za omenjeno revijo in dodal, da ga ljudje včasih na ulici ustavijo in mu kaj lepega povedo.

“Takšni trenutki mi polepšajo dan. Konec koncev igralci delamo za gledalce in na neki način mi takšni odzivi poplačajo ves trud, ki smo ga vložili na snemanju,” je pojasnil.

mark saška
Saška igra košarko. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

V nadaljevanju je razkril, da je že kot majhen otrok sanjal, da bo nekoč postal igralec. “Seveda sem takrat ta poklic idealiziral in v njem videl samo dobre stvari. Pozneje sem spoznal, da poklic igralca še zdaleč ni tako enostaven. Veliko je kriz, preizpraševanj, dvomov itd,” je pojasnil in dodal: “Najlepše je seveda, ko se na odru ali pred kamero stvari sestavijo in začnem v igri uživati. Ta užitek ni samoumeven in se ne zgodi vedno. Lepo je tudi, ko po koncu predstave vidim, da sem gledalce ganil ali nasmejal in da iz dvorane odhajajo napolnjeni oziroma pod vtisom.”

Zadnji članki

Ne spreglejte