petek, 20 septembra, 2024

Delovna akcija: Ana in mojstri bodo polepšali življenje družini, ki je doživela tragično izgubo matere

Mladi očka je po hudi bolezni žene ostal sam z dvema majhnima otrokoma. Delovna akcija bo dala vse od sebe, da bi zaživeli lepše …

Zgodba mlade družine Markovec bo voditeljico Ano Praznik globoko pretresla. Ko jih bo obiskala, jo bodo zelo veseli. Ana jim bo povedala, da je dobila pismo njihove družinske prijateljice, v katerem je opisala njihovo žalostno zgodbo.

ana družina markovec
Ana iz Delovne akcije bo obiskala družino Markovec. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

“Jaz si res močno želim, da bi vam Delovna akcija lahko pomagala,” bo Ana povedala očetu Klemnu ter njegovima otrokoma, 10-letni Lindi in 7-letnemu Liamu.

Skupaj si bodo ogledali stanovanje, kjer živijo. Ob tem bo Klemen dejal: “S težkim srcem človek pokaže te prostore, ki so na meji neke kvalitete.”

Žena Sandra je umrla zaradi raka

Mlada družina se je soočila s tragično izgubo. V lanskem letu jih je v 31. letu starosti zapustila žena in mamica Sandra. Borila se je z rakom, a žal je bila bolezen prehuda.

klemen delovna akcija
Klemen je oče samohranilec. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Klemen bo Ani zaupal, da je zelo hudo, da še vedno ni prebolel ženine smrti in da še vedno žaluje. Dejal bo, da je najhuje ob večerih, ko je sam. “O moji ženi mi ni lahko govoriti, ker teh občutkov še nisem predelal,” bo povedal Klemen in dodal, da je to zanj še zaprta tema.

Delovna akcija jim bo prenovila stanovanje

Ana se bo skupaj z družino sprehodila po njihovem stanovanju, ki je zelo dotrajano in staro. Nato pa bo družini sporočila veselo novico: “Če kdo, potem ste vi pravi za Delovno akcijo, ki vam bo prenovila stanovanje!”

klemen liam delovna akcija
Očka Klemen in sin Liam (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Družina se bo lepe novice zelo razveselila. Spakirali bodo svoje stvari in odšli. V hišo pa bodo prišli mojstri, ki bodo takoj zavihali rokave, prenova bo namreč ponovno zelo obsežna …

Zadnji članki

Ne spreglejte