sobota, 5 oktobra, 2024

Znana slovenska TV-voditeljica pokazala, kaj je naredila na zabavi, a sledili so ogorčeni komentarji

Znana slovenska televizijska voditeljica je povsem dobronamerno pokazala, kaj so počeli na zabavi za prihajajočega dojenčka. to je sledilo …

Znana slovenska televizijska voditeljica Lea Mederal, ki je nekoč vodila svojo oddajo Potep z Leo na Planet TV, sedaj pa z njo razveseljuje številne gledalce na TV Veseljak in Aktual, je delila objavo, ki je naletela na ogorčene komentarje.

Mederalova je v objavi na družbenem omrežju pokazala, kako ji je uspel suši, ki ga je pripravila na zabavi za prihajajočega dojenčka (baby shower, op. a.).

Pride kdo na sushi? Prvič naredila … In je uspel! U bistvu je ratal vsem šestim puncam, ki smo ga delale na baby showerju,” je zapisala poleg fotografij. Da se bodo usuli ogorčeni komentarji pa zagotovo ni pričakovala.

“Nosečnost in suši?!? Ni to malo skregano z logiko? Drugače dobro zgleda .. Samo, ste razmišljale o srečki nosečki?” se je glasil eden izmed komentarjev, ki mu je sledilo še več podobnih.

lea mederal sushi
Voditeljica Lea Mederal je naredila okusen suši. (foto: Facebook/Lea Mederal)

“Ona je seveda jedla vegi suši,” je na ogorčene komentarje odgovorila Mederalova in komentatorjem dejala še, naj nikar takoj ne obsojajo.

 

Zadnji članki

Ne spreglejte