petek, 20 septembra, 2024

Delovna akcija: Po hudi tragediji je ostal sam z dvema otrokoma

V oddaji Delovna akcija bo tokrat predstavljena mlada družina, ki je doživela hudo tragedijo. Izgubili so mamo …

V tokratni oddaji Delovna akcija, ki bo na sporedu v nedeljo zvečer, bodo gledalci spoznali očeta samohranilca z dvema otrokoma. Njegova partnerica in mati dveh majhnih otrok je izgubila bitko z rakom.

klemen v delovni akciji
Klemen je ostal sam z dvema otrokoma. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Klemen je ostal sam z dvema otrokoma, mlajšim sinom Liamom in starejšo hčerko Lindo. Njuna mamica Sandra je izgubila bitko z rakom, stara je bila komaj 30 let.

“Odkar mamice ni več, se zdi tako kot bi se čas ustavil,” bo povedala Linda, ki svojo mamico neizmerno pogreša. Tudi Liam bo dejal, da je njegova največja želja, da bi bila mamica še živa.

S težko izgubo se sooča tudi Klemen, ki je po smrti žene prevzel vlogo obeh staršev.

fotografija sandre
Mamico Sandro močno pogrešajo. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

“Sandra je bila ljubeča mami,” bo povedal skrušeni vdovec, dodal, da si boljše žene ne bi mogel želeti. “Dokler je bila zdrava, je bila polna življenja,” bo povedal.

Čeprav v družini nikoli niso imeli veliko, pa so imeli tisto, kar je vredno največ: ljubezen. Kljub temu, da so se nenehno borili za preživetje, so živeli srečno. Vse dokler se v njihova življenja ni prikradla huda bolezen.

Sandra je imela tumor

Kot bo pojasnil Klemen, so se pri Sandri začele težave z uriniranjem. “Vse skupaj se je začelo konec decembra 22,” bo povedal in dodal, da Sandra ni mogla urinirati, zato je odšla na Bled na ultrazvok. Tam so posumili na tumor, a so v Ljubljani kasneje zaradi njenih let, Sandra je bila zelo mlada, podali diagnozo, da ima močno vnetje.

Liam delovna akcija
Liam mamico zelo pogreša. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

“Vsi smo mislili, da je to, to. Vsi smo si oddahnili,” bo povedal Klemen, nato pa dodal, da tudi po mesecu dni težave niso prenehale, zato je odšla na nadaljnje preiskave.

Ob ponovnem pregledu so ugotovili, da je šlo za napačno diagnozo. Ni šlo za vnetje, ampak za tumor. Sledila je kemoterapija.

Klemen je svoji ženi ves čas stal ob strani in jo bodril, a bolezen je bila prehuda. Sandra je izgubila bitko z rakom novembra 2023 in za seboj pustila moža ter dva majhna otroka.

linda delovna akcija
Linda si želi, da bi bila mamica še vedno živa. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

V družino, ki še vedno žaluje, bo žarek upanja prinesla Ana Praznik. Obiskala jih bo in jim povedala, da jim bodo prenovili stanovanje. tudi tokrat bo potekala zelo obsežna akcija, ki ne bo zaključena v petih dneh. In tudi tokrat bodo mojstri za družino, ki si zasluži prenovo stanovanja, dali vse od sebe, da jim narišejo nasmeh na žalostnih obrazih …

Zadnji članki

Ne spreglejte