petek, 20 septembra, 2024

Ali veste, kaj je nekoč počela partnerica Blaža Švaba? Ostali boste odprtih ust

Znana TV-voditeljica Lara Medved, ki je srčna izbranka glasbenika Blaža Švaba, je močno presenetila. To je nekoč trenirala …

Znana slovenska televizijska voditeljica Lara Medved, ki jo mnogi gledalci spremljajo v jutranji oddaji Jutro na Planetu, je tudi srčna izbranka glasbenika Blaža Švaba.

Da je Medvedova njegova srčna izbranka, s katero sta se leta 2020 razveselila tudi sina Leva, se dolgo časa ni vedelo. Par namreč zasebno življenje skrbno čuva pred javnostjo.

glasbenik blaž švab
Blaž Švab. (foto: Facebook/Blaž Švab)

Pred časom pa je le prišlo na dan, da je prav lepa voditeljica tista ki je osvojila srce postavnega glasbenika, ki navdušuje v glasbeni skupini Modrijani.

Da je res tako, je Švab javno potrdil za TV Veseljak. Takrat ga je izzvala voditeljica Janja Ulaga, ali je bilo težko povedati, kdo je njegova srčna izbranka. “Zanimivo in tako pomembno vprašanje. Sem počaščen in ona tudi. Kako ji je ime, ali kako jo kličem? Ime ji je Lara, kar ni taka velika skrivnost. Lara je lepo ime, v osnovi pa to pomeni ‘slavček’.”

Pričakujeta naraščaj

Kmalu potem ko je javnost izvedela, da sta par, pa je Medvedova v jutranji oddaji na Planet TV razkrila še eno veselo novico, ponovno bo postala mamica.

Ob tem je ostala sicer bolj redkobesedna, dejala je le, da bo še nekaj časa razveseljevala gledalce, nato pa se bo za leto dni poslovila.

Tudi zato, ker Medvedova le redko razkrije kaj za javnost, smo se razveselili njenih odgovorov o treningu karateja. Medvedova je bila namreč nekoč zelo uspešna karateistka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lara Medved (@laaraa7)

“Pri sedmih letih sem se povsem sama odločila, da želim resno trenirati karate, ki je takoj postal moja velika strast. Čeprav mi je karate predstavljal način življenja, sem se vseeno udeležila nekaterih domačih in mednarodnih tekmovanj, kjer sem zmagovala,” je povedala za Top24Novice in dodala, da je imela odličnega trenerja Gradeta Milenkovića, pa tudi veliko podpore s strani staršev.

“Ljudi večkrat preseneti, da sem že v srednji šoli osvojila črni pas in mojstrski naziv, kasneje pa naredila tudi sodniški izpit. S karatejem se že nekaj let aktivno ne ukvarjam, smo pa v družini vsi navdušeni nad borilnimi veščinami,” je razkrila Medvedova, ki si želi, da bi tudi v prihodnje nadaljevala s treniranjem mladih, kar je že počela.

“Karate odločilno vpliva na duhovni razvoj, samopodobo in mentalno moč mladih, zato ukvarjanje s karatejem in drugimi borilnimi veščinami res priporočam,” je poudarila.

Fotografijo, na kateri je Lara Medved, ko je še trenirala karate, si lahko pogledate tukaj.

Zadnji članki

Ne spreglejte