sobota, 5 oktobra, 2024

Poroka na prvi pogled: Gledalci jezni na Marjetko, ta je sklenila, da vse javno pojasni

Marjetka Rudiju očita, da ima trebuh, gledalci pa njej, naj se pogleda v ogledalo. Kaj na očitke pravi sama?

V eksperimentu Poroka na prvi pogled gledalci spremljajo tudi Rudija in Marjetko. Tako kot ostali pari, imata tudi onadva nekaj ovir, ki pa jih uspešno odstranjujeta.

marjetka poroka na prvi pogled
Marjetka meni, da ima Rudi velik trebuh. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Zdi se, da sta oba v eksperiment res vstopila zato, ker se želita o odnosih naučiti nekaj novega, oba si želita partnerja.

Marjetka je Rudiju večkrat omenila, da ima rada moške, ki imajo športno postavo. Na začetku mu je očitala, da ima trebuh, ta pa jo vse manj moti.

Ko sta igrala tenis in se nato ob kozarčku piva pogovarjala, mu je rekla, da bo imel športno postavo, če se bo veliko ukvarjal s športom. Rudi je bil ob tem nekoliko užaljen, dejal ji je, če s tem misli, da bolj ko se bo ukvarjal s športom, bolj bo njen.

Na njene opazke o tem, da ima Rudi velik trebuh, pa so se odzvali tudi gledalci. Na družbenih omrežjih so se pojavili komentarji, nekateri menijo, da je Marjetka krivična do Rudija.

“Tudi sama ima nekaj odvečnih kilogramov,” se je glasil komentar, spet drugi pa: “Zakaj ne pogleda sebe v ogledalo?”

marjetka in rudi kuhata
Marjetka in Rudi kuhata kosilo. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Marjetko smo vprašali, kaj meni o tem, da je sprožila burno razpravo o Rudijevi postavi in zakaj je Rudiju očitala, da ima velik trebuh.

Jaz sem se s tem trebuščkom samo malo hecala. Da če imaš trebuh, da ne moreš nič.. Ni res.. Vse lahko.. Še preden sem vstopila v eksperiment sem povedala, da lahko ima moški trebuh. In da se jaz tudi zavedam, da nisem popolna. Da mi je najbolj važen karakter pa da je človek aktiven, ne pa nek fitneser,” je pojasnila Marjetka za Top24Novice.

Zadnji članki

Ne spreglejte