sobota, 5 oktobra, 2024

Vremenarka Špela Jereb iskreno spregovorila o vrnitvi Katje Jevšek na POP TV. Presenečeni?

Na POP TV se je po letu dni vrnila voditeljica Katja Jevšek. Kaj o tem meni vremenarka Špela Jereb in ali bo še vodila vremensko napoved?

Po letu dni porodniškega dopusta se je nazaj pred televizijske ekrane vrnila priljubljena voditeljica vremena Katja Jevšek. Mnogi gledalci so jo pogrešali, pogrešali so njen nasmeh in pozitivno energijo, ki je sijala med vsako vremensko napovedjo.

pop tv katja jevšek
Katja Jevšek (foto: POP TV)

Seveda so se mnogi gledalci ob njeni vrnitvi spraševali, kaj se bo sedaj zgodilo s prav tako simpatično voditeljico Špelo Jereb, ki je Jevškovo v času porodniške odsotnosti nadomeščala. Gledalci so se nanjo navadili in jo lepo sprejeli.

Na POP TV so že potrdili, da Jevškova ostaja del ekipe na televiziji. V bodoče bodo tako vremensko napoved vodili štirje voditelji.

Kako pa Jerebova gleda na vrnitev Jevškove?

Ja, prav pogrešala sem jo! Sicer se vremenarji zaradi dnevnega urnika med seboj ne srečujemo, vsak namreč pokrije svoj določen dan, sem jo pa zelo pogrešala pred kamerami. Že komaj sem čakala, da spet vidim njen ikoničen nasmeh ob zaključku vremenske napovedi in že v prvi vremenski napovedi ni razočarala. Vesela sem, da je nazaj,” nam je zaupala.

 

Zadnji članki

Ne spreglejte