sobota, 5 oktobra, 2024

Poroka na prvi pogled: Je s tem nehote razkrit načrt celotnega eksperimenta?

Gledalci se vse glasneje sprašujejo, zakaj so strokovnjaki združili takšne pare. Ali prihaja velik preobrat, ki bo razkril vse?

Na Planet TV poteka že tretja sezona slovenske različice eksperimenta Poroka na prvi pogled. V njemu sodeluje šest parov, ti so sedaj šele na začetku svojega eksperimenta.

Poroka na prvi pogled Miha Olga
Miha in Olga na ceremoniji. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Nekateri gledalci pa menijo, da strokovnjaki niso pravilno združili pare. O tem smo na portalu Top24Novice že pisali. “Največji problem je, da v današnji družbi vsi prehitro obupamo. Za udeležence je to, da so v eksperimentu, kjer imajo na voljo tudi našo pomoč in refleksijo, dodatna vzpodbuda, da vztrajajo in se učijo o sebi in vplivu, ki ga imajo na druge,” je o tem dejala strokovnjakinja Špela Gornik, več pa si lahko preberete tukaj.

A vsi gledalci niso bili zadovoljni z razlago strokovnjakov, pojavila so se ugibanja, ali so nemara strokovnjaki nalašč združili pare, ki niso ravno za skupaj.

Poroka na prvi pogled Jerneja Kristijan
Jerneja in Marko na ceremoniji. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

“Občutek imam, da so namerno sestavili tako nemogoče pare. Po mojem bo tu prišlo do nekaj menjav. Nekako prikazujejo realno življenje parov (izven šova) z vsemi elementi,” je na družbeno omrežje zapisal eden od gledalcev. Je s tem nehote razkril, kaj se bo v nadaljevanju v eksperimentu dogajalo? Ali ima gledalec prav ali se moti, bomo videli že zelo kmalu …

Svoje mnenje o eksperimentu Poroka na prvi pogled lahko zapišete v komentar, lahko pa se nam pridružite tudi na naši Facebook strani, kjer ponujamo veliko zanimivega.

 

Zadnji članki

Ne spreglejte