nedelja, 6 oktobra, 2024

Poroka na prvi pogled: Matic je osvajal Katjo, ta se je smejala

V novi oddaji boste videli, kako se je Matic trudil, Katja pa se je smejala. Dejala pa bo tudi nekaj, kar bo mnoge presenetilo …

V novi oddaji eksperimenta Poroka na prvi pogled bo Matic Katjo odpeljal na njemu zelo ljubi kraj. Odšla bosta v telovadnico, kjer jo bo poskušal osvojiti.

katja
Katji se je Matic v pajkicah zdel zmešen. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

A zdi se, da bo s tem naredil ravno obratno, saj bo Katja nekoliko vihala nos. “Ja, Matica sem zagledala prvič v pajkicah in meni to ni … Pač, ja, ni šans, res,” bo Katja dejala produkciji in se smejala.

Matic bo nad zmenkom v telovadnici navdušen. “Jaz sem vesel, da ji lahko pokažem, kje se najbolje počutim, v katerem prostoru,” bo dejal. Dodal bo, da mu v telovadnici najbolj igra hormon sreče in da je vesel, da ona to vidi. “Če pa to prepozna, pa še toliko boljše,” bo veselo dejal.

Matic se bo v telovadnici želel malce pokazati pred Katjo, a zdi se, da mu ne bo uspelo. Katja bo ostala hladna …

Katja in Matic sta takoj po vstopu v eksperiment veljala za najlepši par, a se je hitro izkazalo, da sta si zelo različna. Prve težave so nastopile že na medenih tednih. In medtem ko se Matic trudi, pa se na trenutke zdi, da je Katja že popolnoma obupala.

matic
Matic bo Katjo peljal v telovadnico (foto: Planet Tv/posnetek zaslona)

Bo paru uspelo in bosta znala zgladiti težave, ki so nastale med njima? Bodo te težave postale vse večje in nepremostljive? Kmalu bo razkrito več …

Kakšen pa se vam zdita Katja in Matic? Svoje mnenje lahko zapišete v komentar. Lahko pa se nam pridružite tudi na naši Facebook strani, kjer boste našli še veliko zanimivega.

 

Zadnji članki

Ne spreglejte