sobota, 5 oktobra, 2024

Gledalci navdušeni: Na POP TV se je vrnila voditeljica, ki so jo vsi težko čakali

POP TV je razveselil svoje številne gledalce, vrnila se je namreč znana televizijska voditeljica, ki so jo vsi pogrešali …

Kljub temu, da je bil včeraj 1. april, pa se na POP TV niso šalili. Iz porodniškega dopusta se je vrnila priljubljena voditeljica Katja Jevšek.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 24UR (@24ur)

Ne, ni prvi april, naša draga Katja Jevšek je – po porodniški – spet nazaaaaaj!!!! Zelo smo jo pogrešali, hkrati pa sploh ne moremo verjeti, da je leto že naokoli,” je ekipa 24 ur zapisala poleg posnetka, s katerim so pokazali, da je Jevškova nazaj.

Kot je sama omenila v posnetku, je tudi ona zelo vesela, da je ponovno nazaj.

Priljubljena vremenarka je pred letom dni odšla na porodniški dopust, lani v začetku aprila pa sporočila, da je postala mamica deklici.

“Luna Lu je končno tu! Malo smo se prej še sami pocrkljali, preden z vami ga bomo srali. Naš dan je 3. 4. 2023, naši gramčki so 3400, centimetrov se je 50 nabralo, lasje pa so tako dolgi, da rabimo že frizerja. Lubčke vsem,” je pred letom dni sporočila sodelavcem.

Katja Jevšek na POP TV
Katja Jevšek (foto: POP TV)

Kot so takrat pisali na portalu 24ur.com, je bila dojenčica že nekaj časa njena in partnerjeva največja želja. Jevškova pa je v sporočilu, ki ga je po porodu zapisala dodala tudi, da za svoj 44 rojstni dan drži v rokah najlepše možno darilo.

Zadnji članki

Ne spreglejte