sobota, 5 oktobra, 2024

Poroka na prvi pogled: Strokovnjaki razkrili, kaj v resnici skriva Kristijan

Kristijan je na drugi večerji s svojim vedenjem nekaterim dal zagon, spet druge pa močno šokiral. Kaj se skriva za njegovim vedenjem?

Za pari, ki so vstopili v eksperiment Poroka na prvi pogled je že druga večerja. Ta je bila sicer prva za Saro, saj je bila na prejšnji odsotna zaradi bolezni.

Pari na večerji v Poroki na prvi pogled
Na drugi večerji je bilo napeto. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Takoj, ko jo je Kristijan zagledal, ji je podaril kompliment, pa tudi kasneje ni skrival, da mu je Sara zelo všeč. Na splošno je dal na večerji vedeti vsem ženskam, da bi z veseljem šel z njimi na kavico. Ob enem pa je jasno povedal tudi, da mu Jerneja ni všeč in da ga ne privlači.

Njegovo vedenje je tudi pri nekaterih ostalih moških sprožilo dokaj neprimerno vedenje. Andrej in Miha sta hitro stopila na Kristijanovo stran in se z njim šalila ter strinjala. Ko so se skupaj spravili na Olgo, češ, da so ji bolj všeč ženske, se je odmaknila. Dala jim je jasno vedeti, da se na njihov nivo pogovora ne bo spuščala, da je to za njo preveč.

Kasneje je v stanovanju Mihi povedala, da ji ni bilo všeč, ker se ni postavil na njeno stran. Bila je užaljena, odvihrala je iz stanovanja.

Kaj je na večerji najbolj šokiralo strokovnjake?

Večerjo parov budno spremljajo tudi strokovnjaki, ki so bili ob vedenju Kristijana prav tako zelo presenečeni.

Večerja parov v Poroki
Pari na skupni večerji (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

“Najbolj nas je vsekakor šokiralo, kako se je do svoje žene in ostalih kandidatov vedel Kristijan. Britanska angleščina ima v pogovornem jeziku zanimivo besedno igro, in sicer ali moški spada v kategorijo DAD (oče) ali v kategorijo CAD (moški, ki ne dosega zrelosti partnerja).

Starševstvo je velik korak, ki zahteva prevrednotenje vseh poprejšnjih standardov. Kar naenkrat posameznik ni več najbolj pomemben na tem svetu, ampak je otrok. Ta otrok ima tudi drugega starša in potrebuje oba,” je svoj pogled o vedenju Kristijana razkrila strokovnjakinja Špela Gornik.

“Kristijan se je vseskozi predstavljal kot oče, a njegova maska promiskuitete, s katero je želel zakriti zavrnitev, ki jo je čutil s strani Jerneje, je dala zagon tudi marsikateremu drugemu kandidatu, da prične dvomiti v to, ali njegova zveza kam vodi. V primeru Mihe, ali zveza vodi v posteljo,” je dodala.

Strokovnjaki v eksperimentu
Strokovnjaki analizirajo pare med večerjo. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

“Miha je na humoren način delil svoje strahove in izkušnje iz preteklosti. Kljub temu, da ni šlo za direkten pritisk na Olgo, je Olga, kot njegova žena, to tako doživljala. Ni se odzvala s sočutno komunikacijo, kjer bi mu predstavila svoj vidik in na zrel način izrazila svoja merila in pričakovanja. Reagirala je užaljeno in z umikom, kar kaže na obuditev preteklih ran in občutek nemoči,” je zaključila Gornikova.

Zadnji članki

Ne spreglejte