nedelja, 6 oktobra, 2024

Poroka na prvi pogled: Ste videli, kako zadržana je bila na večerji Sara? To je resnica

Ste opazili, kako zadržana je bila Sara na večerji parov? Ozadje njenega vedenja vas bo zelo presenetilo …

V eksperimentu Poroka na prvi pogled so imeli pari drugo večerjo. Za Saro pa je bila to prva večerja, saj je bila prejšnjič bolna in je ostala doma.

Sara je bila med večerjo zadržana. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

A strokovnjaki so med opazovanjem večerje takoj opazili, da je Sara zadržana. Strokovnjak Timotej Strnad je ocenil, da je nekoliko introvertirana, na trenutke pa se mu je zazdelo tudi, da se dolgočasi.

Zakaj je bila Sara tako zadržana med večerjo, je razkrila za portal njena.si.

“Pred vstopom v eksperiment sem imela precej dolgo obdobje nekakšnega umika od socialnega vrveža. Izven dela je bila moja glavna družba predvsem muc, narava, mati in občasno kakšen posameznik, katerega sem bolje poznala že od prej,” je povedala za omenjeni portal.

Pojasnila je, da je bila vajena svojega miru, ritma in predvsem veliko stika z naravo, česar pa med potekom eksperimenta ni imela.

“Vajena sem bila svojega miru, ritma in predvsem veliko stika z naravo, česar v oddaji ni bilo niti malo. V naravi se odprem, sprostim in zaživim. Obdana z betonom, neznanimi obrazi in v okolju kamer je bil zame nepredstavljivi šok,” je pojasnila Sara.

Sara in Marko (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

“Moje delovanje v takšnem okolju, ki mu ne morem zaupati, dokler ga vsaj malo ne spoznam, se običajno odrazi v introvertiranosti in zgolj opazovanju. Kakršna koli zahteva ali pobuda za izražanje oz. izpostavljanje v takšnem okolju je moj um dojel kot nevarnost, kar pa se je na večerji izrazilo kot nelagodje, drugače pa tudi kot defenzivno, hladno in na momente morda celo vzvišeno obnašanje,” je razkrila za omenjeni portal.

Zadnji članki

Ne spreglejte