petek, 20 septembra, 2024

Delovna akcija: Tega vam v oddaji ne pokažejo

Nekatere stvari, ki jih gledalci spremljajo v oddaji Delovna akcija, v resnici potekajo drugače, kot je videti …

Letos lahko na POP TV gledalci spremljajo že sedmo sezono zelo priljubljene oddaje Delovna akcija. A kamere ne pokažejo vsega, kar se med prenovo dogaja.

Prenova v Delovni akciji
Mojstri na delu (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Ko voditeljica Ana Praznik obišče družino, ki ji bo skupaj z mojstri prenovila dom, pokažejo tudi, kako družina pakira svoje stvari. Pred kamero pokažejo, da družina spakira le najnujnejše, potem pa odidejo.

A v resnici ni tako. Družine seveda sodelujejo z mojstri in sami tudi povedo, kaj se lahko zavrže in česa ne. Tiste stvari, ki družini veliko pomenijo, so varno shranjene in jih lahko družina po prenovi vrne nazaj v svoj dom.

Kje družine bivajo?

Pred časom smo že pisali o tem, kam namestijo družine v času prenove. “Družine so v času prenove v najetem stanovanju ali pa v najeti hiši,” so nam pojasnili na POP TV.

Koliko dni v resnici poteka prenova?

Pet snemalnih dni, en dan vmes odmor, ni snemalni dan. Tako da, ja, šest dni me načeloma ni doma. Sem na terenu,”  je pred časom v Popkastu pojasnila voditeljica Ana.

Prav tako pa je razkrila, da pri snemanju oddaj sodeluje veliko število ljudi, ki pa jih gledalci ne vidijo.

voditeljica Ana praznik v Delovni akciji
Osebni predmeti so skrbno shranjeni. (foto: Voyo/posnetek zaslona)

“Tukaj niso samo mojstri, je tudi en snemalec, pa drugi snemalec, pa en tonski mojster in drugi tonski mojster, pa urednik,” je naštevala in pojasnila, da gre za veliko število ljudi, ki so v včasih zelo majhnem prostoru.

Zadnji članki

Ne spreglejte