sobota, 5 oktobra, 2024

Miša Molk iskreno spregovorila, kaj se je zgodilo po rojstvu hčere

Nekdanja televizijska voditeljica Miša Molk je razkrila resnico o temnejši plati svojega življenja …

Nekdanja televizijska voditeljica in urednica Miša Molk, ki jo mnogi imenujejo tudi prva dama slovenske televizije, je bila skupaj s hčerko Ulo Furlan gostja pogovorne oddaje. Na RTV Slovenija sta se pogovarjali z voditeljico Bernardo Žarn o družini, materinstvu in življenju.

Miša Molk in Ula Furlan (foto: RTV Slovenija/posnetek zaslona)

Furlanova, ki je odraščala ob slavni materi, je danes prav tako znana voditeljica, pa tudi igralka. A pravi, da je šla po podobni poti, nikakor pa ne po isti kot njena mati.

Molkova je spregovorila o izgorelosti

V pogovoru je Molkova iskreno spregovorila tudi o težjem obdobju svojega življenja. Ko je postala mati, se je vsega nabralo preveč. “Bila sem mama, bila sem partnerica in seveda v službi hudo zaposlena, zelo obremenjena,” je povedala Molkova. Dodala je, da je v vsem želela biti perfekcionist, a ni šlo. Dodala je, da so bile stiske, ki se jih zagotovo spomni tudi njena hčerka Ula.

“Njej nisem nič skrivala, o tem sva govorili. Je bila anksioznost, je bila zaskrbljenost, v bistvu sem bila pa skurjena, ja,” je povedala. Dodala je, da je šele, ko si je odpustila in uvidela, da ni potrebno, da je vse stoodstotno, zlezla ven iz te tenzije.

Miša Molk in Ula Furlan v pogovorni oddaji. (foto: RTV Slovenija/posnetek zaslona)

Ob tem ji je pomagala tudi strokovna pomoč, povedala je, da je na začetku hodila dvakrat tedensko do kliničnega psihologa in da je bilo nekaj let zelo težko. Poudarila je, da danes na to gleda kot na veliko osebno zmago, ker ji je uspelo vse to premagati.

 

Zadnji članki

Ne spreglejte