sobota, 5 oktobra, 2024

Znana Slovenka šele 4 leta po poroki pokazala fotografije

Znana Slovenka je štiri leta po poroki sklenila, da prvič za javnost pokaže, kako je njena poroka potekala …

Znana in priljubljena Slovenka, mojstrica joge in avtorica številnih priročnikov, Savina Atai, je s svojimi spletnimi prijatelji delila fotografije poroke. Te je zbrala v posnetku, z njimi pa pokazala, kako se je pred štirimi leti poročila z Garrettom.

Savina in Garrett (foto: Facebook/Savina Atai)

Njuna poroka je potekala večkrat, prvič pa sta se poročila na Novi Zelandiji, ki je tudi dom Garretta.

4 leta poroke

Najboljša. Najbolj naravna. Najpomembnejša, najhitrejša, najbolj preprosta in najbolj čarobna odločitev v mojem Življenju.

Prvič delim takole poroko.

Bila je tako preprosta in tako globoka.

Svet se je že zaprl, to je bila zadnja poroka, preden se je naslednji dan popolnoma zaprla tudi Nova Zelandija. Zvečer sem si zavila lase v papirnate brisačke – namesto frizerja. Zjutraj sem učila. Takoj ko sem končala, se oblekla v obleko, ki sem jo v treh dneh dobila iz Asosa in se malo naličila. Sosed Alan mi je prinesel rožice iz vrta za šopek …

In sva se z Garrettom odpeljala na sosednji hrib.

Vse skupaj nas je bilo 5 na poroki, 2 priči in matičarka. Na koncu nas je pa še prišla pogledati psička od lastnikov zemljišča. Se mi je zdelo, kot da mi jo je poslala Lotus …

Nisva imela fotografa, Alanu sva neskončno hvaležna za te slikice.

Po poroki sva šla takoj domov … vse je že bilo zaprto. V najin svet/balonček,” je zapisala Savina.

“Naslednji dan sem učila, ter začela snemati 100 dnevni Juicy & Strong, brezplačno akcijo, ki nam je dvigal energijo in zdravje v tem času. To je bil Honeymoon.

Vsak dan je. In vsak dan je resnično življenje. Garrett je moja Ljubezen in moj partner, sva team v vsem in skozi vse. Vsak dan, od vedno, za vedno, 1000x JA,” je dodala.

Zadnji članki

Ne spreglejte