nedelja, 6 oktobra, 2024

Poroka na prvi pogled: Kaj?! Takšna drama se bo dogajala med Katjo in Maticem

Čeprav se zdi, da sta Katja in Matic še najbolj zaljubljeni par, temu še zdaleč ne bo tako. To, kar boste videli, vas bo šokiralo …

V eksperiment Poroka na prvi pogled sta kot šesti par vstopila Katja in Matic. Na prvi pogled se zdi, da sta kot ustvarjena drug za drugega. A resnica je zelo drugačna …

Katja in Matic kričita. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

36-letna Katja se je predstavila kot notranja oblikovalka. Kot je razkrila za Planet TV si želi “partnerja, ki je iskren, komunikativen, družaben, urejen, pozitiven, zabaven, da je rad aktiven, a da ima rad tudi umirjene dneve. Pomembno mi je, da se rad zdravo prehranjuje. Po videzu so mi všeč visoki, postavni, ne preveč mišičasti, temnolasi, lahko tudi zabriti.”

Matic je po poklici zdravstveni tehnik, pred vstopom v eksperiment je dejal, da si želi dekle, ki ji je prav tako kot njemu, šport zelo ljub. Želi si tudi, da bi imela njegova partnerica lepo telo in oči.

Na prvi pogled

Ko je Katja prišla pred matičarja, kjer jo je Matic že čakal, se je gledalcem zdelo, da je kar takoj med njima preskočila iskrica. Par je tudi hitro ugotovil, da imata zelo veliko skupnih točk, kar ju je le še bolj veselilo.

Katja na ceremoniji. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Začetki so bili torej obetavni, a kaj, ko ni vedno vse tako kot se zdi na prvi pogled.

Če se spomnite, so na Planet TV v prvi oddaji eksperimenta Poroka na prvi pogled prikazali nekaj najbolj dramatičnih trenutkov, ki se bodo zgodili v letošnjem eksperimentu. Na veliko razočaranje mnogih, pa sta bila v večini teh prizorov glavna akterja ravno Katja in Matic.

V enemu od prizorov bo Matic na ves glas kričal na Katjo. V posnetku se sliši, ko Matic na glas zavpije: “Tišina!”

V nadaljevanju so ustvarjalci šova prikazali trenutek, ki se bo zgodil na eni izmed ceremonij. Govorila bo Katja, dejala bo: “Najbolj sem jezna. In to ful. Zato ga niti ne morem pogledati v oči.”

V nadaljevanju bo spregovoril tudi Matic, ki bo zelo razočarano dejal: “Enostavno, ona pač mene ne vidi na ta način.”

Matic bo razočaran. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Zdi se, da se obeta zelo napeta sezona eksperimenta.

Zadnji članki

Ne spreglejte