nedelja, 6 oktobra, 2024

Poroka na prvi pogled: Irena vstopila v eksperiment s popolnoma drugačnimi nameni

Zdi se, da je Irena v eksperiment Poroka na prvi pogled vstopila z drugačnimi nameni kot ostale neveste. Andrej je razkril, kaj se med njima dogaja v ozadju.

Na začetku sta Irena in Andrej dajala vtis, da se njun odnos lepo gradi, potem pa je bilo tega kar naenkrat konec.

Ireno je zanimala le finančna plat. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Še na prvi večerji sta delovala usklajeno, na prvi ceremoniji pa sta že bila hladna drug do drugega. Razkrivamo, kaj je v ozadju …

Kot je za Top24Novice pojasnil Andrej, mu je Irena hitro dala vedeti, da je v eksperimentu s povsem drugimi nameni, ki ne zajemajo tega, da bi z njim poglobila odnos.

Četudi je pred kamero želela razčlenjevati svojo bolečo preteklost, pa je bilo očitno to tudi edina stvar, ki jo je želela početi z Andrejem. Ta je bil nad njenim odnosom zelo razočaran, zato tudi ni kazal več interesa.

“Odprem se osebi, do katere začutim obojestransko predanost in ljubezen. Ireni bi stal resnično ob strani, ampak, ko mi je priznala da je v eksperimentu z drugimi nameni, sem naredil nekaj korakov nazaj,” nam je pojasnil.

Andrej Ireni ni več zaupal. (foto: Planet TV/posnetek zaslona)

Povedal je, da je bilo vse, kar je dobil od nje, njene travme, ki jih je razlagala na dolgo in široko, povedala pa nič. “To je bilo zame preveč, njene razlage so bile namreč naučene. Jaz se zmenim hitro in jedrnato,” je poudaril.

Ireno je zanimala finančna plat

Andrej je še priznal, da mu je priznala, da jo zanima finančna plat. “Tako sem ugotovil, da je še ena izmed tistih, ki gledajo le finančno plat moškega in jo ne zanimajo moški, ki ženski nudijo podporo in varnost,” je pojasnil in dodal: “Nikakor ne morem biti skupaj z žensko, ki vidi samo svoje interese in ki ni zaupanja vredna.”

Zadnji članki

Ne spreglejte